0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Adi shoes

Продукти от тази марка

2

Adi shoes

ADIshoes - обувки за вашата тийнейджърка!

ADI е компания от гр. Пещера, създадена от производител на дамски и юношески обувки. Основана през 1992 година, ADI вече 18 години предлага стил и удобство за своите клиенти. В компанията работят висококвалифицирани специалисти, чиято средна възраст е 25-40 години. Екипът от млади и креативни дизайнери и инженери оставят своят неповторим отпечатък върху колекциите на ADI.

Фирмата предлага модели с марката ADI - Lady's shoes на българския пазар на обувки. Марката успешно изнася своя собствена продукция за клиенти в Гърция, Холандия, Франция и Румъния.

Българската марка ADI SHOES е известна на повечето родители: специфичната дейност на знаменитата фабрика «ADI» е получила широко разпространение. ADI SHOES са известни с висококачествените дамски и юношески стоки, с интересния си дизайн и редица други характеристики, които говорят за съвременния подход на марката в нейната дейност.

Онлайн магазин за детски обувки Perfection Ви предлага избор от отличните обувки на марката. Богатият ни каталог с изделия на българския производител ще Ви позволи да намерите най-подходящия вариант за вашата тийнейджърка. Колекциите на марката включват както ежедневни, така и по-официални тийнейджърски обувки.

Особености на продукцията на марката

Adishoes – марка-истинско откритие, демонстриращо богатия потенциал на българската обувна промишленост. Експертите, които се занимават със създаването на продукцията, базират производството си на съвременните технологии, а богатият опит на предприятието е придобит в продължение на десетилетия.

Моделите имат правилна конструкция, поддържат ходилото на жените или девойките, без да пречат на естественото му развитие.

Асортимент

Нашето предложение за обувките на ADI SHOES включва списък с различни модели, създадени специално за вашата тийнейджърка.

  • Обувки. Симпатични обувки от българската марка – чудесено допълнение към всеки момичешки тоалет.
  • Пантофки. Модата за възрастни е намерила отражение в дейността на марката. Удобните пантофки са перфектната обувка за ежедневието на вашата тийнейджърка.
  • Боти и ботуши. Универсални обувки, основа на модерния образ на тийнейджърката.
  • Сандали. Чудесни отворени модели, които позволяват на кожата да диша.

Асортиментът от изделия включва редица други модели и стилове за тийнейджърки.

Качество

Обувките ADI SHOES се произвеждат от висококачествена, естествена кожа. Дори аксесоарите (ципове, закопчалки) се избират много внимателно, благодарение на което изделията са изключително издръжливи. Големият списък с достойнства е основната причина за популярността на колекциите на известната българска марка.

Дизайн

Българските специалисти на марката използват за обувките си приятни цветове и модерни мотиви, придаващи стил на всеки, който ги носи. Индивидуалност – това е основата в творчеството на дизайнерите на марката. Брендът учи младите девойки да подчертават своята индивидуалност и моментно настроение. Perfection и ADI печелят и оправдават доверието на своите клиенти, удовлетворявайки техните изисквания и стремейки се постоянно да увеличават своя професионализъм.

Официална страница на марката

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.