0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Adidas

Изберете категория

Продукти от тази марка

1

Adidas

ADIDA- легендарната марка спортни обувки за деца!

Adidas AG (Адидас)  е германски промишлен концерн, който е специализиран в производството на обувки, облекла, спортни и ежедневни продукти и аксесоари. Продукцията на марката винаги се и славила с великолепния си дизайн, отличителен за духа на епохата ни, и с уникалните си технологии.

Историята на световно известната компания ADIDAS започва през 1920 година в Германия, в град Херцогенаурах, когато обикновеното немско семейство Даслер решило да започне собствен бизнес, за да подобри финансовото си състояние, което се влошило след Първата Световна война, и започнало да произвежда обувки. Начело на производството застанал младият Адолф Даслер (Adolf Dassler). През юли 1924 година към производството се присъединил по-възрастният брат на Ади - Руди, Рудолф Даслер (Rudolf Dassler). Резултат от тяхното сътрудничество станала Gebrüder Dassler Schuhfabrik (Фабрика за обувки на братя Даслер). През пролетта на 1949 година, след смъртта на баща им, братята се разделили и до края на своите дни те не проговорили за истинската причина за тяхната раздяла. Адолф взел едната фабрика, а брат му – другата. Първоначално Адолф нарекъл своята фирма „Addas“ (Adolf Dassler), а Рудолф  - „Ruda“ (Rudolf Dassler), но впоследствие първата се превърнала в „Adidas“ (Adi Dassler), а втората в „Puma“. 

В днешно време ADIDAS е най-големият производител на спортни стоки в Европа и втора по величие в света, конкурираща се с американската фирма Nike. В настоящия момент генерален директор на ADIDAS е Херберт Хайнер (Herbert Hainer).

Брандът сам разработва технологиите си. Компанията ежегодно представя на вниманието на своите клиенти по цял свят оригиналните си нововъведения. Наличието на различни линии на продуктите на ADIDAS позволява ясното разграничаване на продуктите за своите потребители от всички възрасти.

Можете да намерите детски обувки с марка ADIDAS в каталога на интернет магазин Perfection, на съвсем достъпни цени и гарантирано качество.

Обувките за деца на ADIDAS, със своята модерна технология, патентована от марката, са добре познати на родителите в България. Над създаването на моделите детски обувки работят активни спортисти, треньори и учени, благодарение на които крайните продукти имат изключителни качества.

Асортимент

Германската марка предлага детски обувки за различни спортни занятия и за ежедневието. Най-новата гордост на ADIDAS са детските декоративни обувчици. Първите обувки до прохождане на бебето са в отличителния стил на марката и са чудесен моден аксесоар за бебчетата.

ADIDAS NEO е така наречената fast fashion, мода за малки деца и тийнейджъри /термин, който се превежда „Бърза мода” и означава появата на масовия пазар на колекции и продукти, току-що слезли от модния подиум или казано по-просто, дизайнерски идеи, получени мълниеносно и на много добра цена за потребителите/. Присъстват винаги актуални елементи в обувките за детския гардероб, които съчетават основните тенденции на световната мода.

Ежедневните обувки Adidas са изкушения за всички деца, малки или вече „пораснали”. Колекциите включват модели в традиционния облик на марката, както и обувки от съвместни проекти, плод на въображението на световно известни дизайнери.

Качество

Онлайн магазин Перфекшън предлага детските обувки с марка Адидас с качество, отговарящо на международните стандарти. Производството на марката е възложено на най-добрите предприятия в Китай и някои други страни.

Контролът над процесите на производство се извършва от експерти на марката през целия му цикъл.

ADIDAS - една легенда на световния пазар, известна с уникалната комбинация от съвременни технологии, комфорт, достъпна цена и закачливия дизайн на детските обувки.

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.