0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Angel sky

Продукти от тази марка

1

Angel sky

ANGEL SKY – качество и стил!

ANGEL SKY са марка качествени и стилни детски и тийнейджърски обувки. Производителите на обувки под бранда ANGEL SKY се стараят да са винаги една крачка напред пред конкурентите си и изпипват всеки чифт обувки на марката, до последната подробност.

Дизайн

ANGEL SKY се отличават със съвременна и модна концепция на дизайна, без да е пренебрегната романтиката и детската наивност. За всеки нов сезон Ейнджъл Скай предлагат една изцяло нова колекция, а клиентите могат да избират сред огромно разнообразие от качествени и красиви детски и юношески обувки.

Марката печели предимство на пазара, благодарение на съвременното си оборудване и използваните високи технологии. Именно на тях се дължат уникалният дизайн, надеждността и комфорта на детските и юношески обувки ANGEL SKY.

Асортимент 

Angel Sky предлагат на своите клиенти модерни и удобни обувки за подрастващите, в които се съчетават хармонично естествени материали, като кожата, с най-новите открития на науката за високотехнологичните изкуствени материали.

Angel Sky не пренебрегват нито един сезон и осигуряват на родителите детски и тийнейджърски обувки, които защитават малките крачета през лятото, пролетта, есента и зимата. В асортимента на бранда ще откриете удобни и практични кецове, топли и здрави боти и ботуши, домашни пантофи, сандали и обувки. Ейнджъл Скай осигуряват на детските крачета комфорт и сигурност в жега и в студ, в дъжд и в сняг!

Angel Sky гарантират, че дори и най-придирчивият клиент ще успее да открие в колекциите им чифт обувки, с които да зарадва своето дете. Обувките на марката няма да оставят равнодушен нито един малчуган, благодарение на широката и весела цветова гама. С техните обувки децата не само ще имат самочувствие, но и ще могат да играят с часове без умора. Ейнджъл Скай предлагат радост за палавниците и порасналите им батковци и каки и спокойствие за родителите.

Качество

Технолозите от ANGEL SKY подлагат всеки изработен чифт обувки на строг контрол, за да гарантират, че детето ще носи обувките си с комфорт и с удоволствие. Обувките на бранда са здрави, издръжливи, изработени съобразно с последните открития на високите технологии, чрез въвеждането на съвременно оборудване в производството. ANGEL SKY гарантират, че с техните обувки нежното детско краче ще расте здраво и безпроблемно.

Благодарение на електронния магазин Perfection, можете спокойно да разгледате последните колекции на марката ANGEL SKY, без да напускате удобството на дома си или да чакате на опашки в магазините. Вече почти двадесет години ANGEL SKY, основани през 1996 г., носят радост на децата по света, а сега и на потребителите в България, с помощта на онлайн магазин за детски обувки Perfection.

В интернет магазин Perfection с лекота ще откриете качествени и стилни обувки за деца и тийнейджъри, както на Angel Sky, така и на редица други водещи чуждестранни и български производители. С Perfection идеалните обувки, с които да зарадвате вашето дете във всеки сезон, са само на един клик разстояние!

 

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.