0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Апрески

2

Sofia the First Дебели детски ботушки, тип апрески, за студените зимни дни, направени от водонепромокаема материя, която ще защити детето ви от сняг, киша и дъжд. Зимните апрески за деца могат да са спортни или с хубав и елегантен дизайн. Бърз преглед

Sofia the First

Апрески

Нормална цена: 69,90 лв.

Special Price 45,90 лв.

Размери:

24 25 26 27 28 29 30
  Разпродажба
Sandic Дебели детски ботушки, тип апрески, за студените зимни дни, направени от водонепромокаема материя, която ще защити детето ви от сняг, киша и дъжд. Зимните апрески за деца могат да са спортни или с хубав и елегантен дизайн. Бърз преглед

Sandic

Апрески

Нормална цена: 28,90 лв.

Special Price 23,90 лв.

Размери:

22 23 24 25 26 27 28
  Разпродажба

2

Детски апрески – леки и топли ботуши за активни малки палавници!

Детски апрески – това са едни практични обувки, подходящи както за зимата, така и за по-хладните есенни дни. Когато температурите започнат да падат към нулата, чифт детски апрески гарантират, че крачетата ще останат топли и сухи, както при сняг, така и при киша и дъжд. Детските апрески имат предимството на лекотата, не се повреждат от солта, а и се обуват и събуват без затруднения, което ги прави идеални за училище и детската градина.

Изработените от вълнена вата апрески са едни от най-популярните есенно-зимни обувки, тъй като се отличават с великолепни топлозащитни характеристики, и осигуряват топлота и комфорт. Горната им повърхност е от непромокраем термопластичен материал, гарантиращ защита и при най-студено време. Някои модели детски апрески пък са изолирани с най-чист пух. Детските апрески с релефни подметки с добро сцепление защитават от подхлъзване и предотвратяват инциденти.

Детски апрески – благодарение на тях, вашият малък палавник ще може да лудува спокойно, без да боледува! Апреските за деца печелят сърцата на родителите с отличната си влагоизолация и ниска топлопроводимост, докато малчуганите ги обичат заради ярките им цветове, интересни апликации и детайли! Нали именно когато небето е намръщено, имаме най-голяма нужда да се развеселим с шарени багри!

Детските апрески, които ще намерите в интернет магазин Perfection ще ви изненадат приятно не само защото крачетата остават топли и сухи, а и защото не се уморяват. Водещи родни и световни производители предлагат детски апрески от естествени материали, отличаващи се с минимално тегло. Те могат да се носят без проблем дълги часове, независимо дали в училище, или при разходка в парка!

Тъй като апреските за деца съдържат вълнена вата, можете да забравите нуждата от дебели чорапи, в които стъпалата се потят! Моделите детски апрески от мембранни материали позволяват на крачето да диша свободно, като в същото време го защитават от влагата и студа! Детските апрески се предлагат в огромно разнообразие от модели, но работата на дизайнерите не цели единствено да радва окото! Детските апрески с връзки или велкро лепенки над глезена позволяват да се коригира ширината, и да се защити допълнително крачето от проникващия навсякъде сняг!

Апреските за деца с топлоизолиращо покритие са идеалният избор както за зимата, така и за изненадващо снежните есенни дни! Дори най-активните деца ще оценят лекотата на апреските, която ще позволи безкрайни часове забавления в снега! Детски апрески с високо качество и разнообразни дизайнерски решения за всеки вкус ще намерите в нашия онлайн магазин за детски обувки Perfection!

Вижте повече