0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Buddy Dog

Изберете категория

Продукти от тази марка

Buddy Dog Бърз преглед

Buddy Dog

Официални обувки

Нормална цена: 26,90 лв.

Special Price 20,90 лв.

Размери:

20 21 22 23 24 25
  Разпродажба

8

Buddy Dog

BUDDYDOG перфектните обувки за всеки сезон, за всяко дете, за всеки бюджет!

Buddy Dog e един от най-ярките и значими брандове в областта на детските обувки. Детските обувки с марка Buddy Dog са верен и, още по-важно – надежден приятел на вашия малък хулиган! И това не са просто думи. Компанията Buddy Dog предлага обувки, които да служат и защитават детските крачета и в най-дивите приключения и пакости!

Особености на продукцията на марката     

BUDDY DOG вече от години печелят поклонници от целия свят, благодарение на детските си обувки с високо качество.

BUDDY DOG следват строг принцип при своята работа, а именно: "Качеството винаги трябва да надвишава цената!" С други думи, брандът BUDDY DOG се стреми да предлага на своите клиенти качествени и надеждни детски обувки на прилични цени.

Качество

Детските обувки BUDDY DOG са популярни в цял свят и за тяхното качество гарантират хилядите им доволни клиенти.

Buddy Dog се гордеят с няколко явни преимущества пред конкурентите си, а именно:

  1. При производството се използва само висококачествено оборудване;
  2. При подшиването се прилагат най-съвременните иновационни технологии;
  3. Използват се само проверени и качествени материали.

При процеса на изработка на обувките с марка Бъди Дог се отчитат специфичните потребности на растящото детско стъпало. Само така от бранда постигат безупречно качество на предлаганите детски обувки. С обувките на BUDDY DOG грижовните родители предоставят комфорт и удобство на детското краче!

Асортимент

Детски обувки Buddy Dog са не само удобни, но и изключително красиви. Компанията Buddy Dog предлага широк асортимент детски обувки за всеки сезон, от сандали и джапанки до обувки и боти, както и ботуши за всяка детска възраст – от яслите до предучилищната възраст и гимназията.

BUDDY DOG следват основната тенденция в областта на детската обувна промишленост - стремежът да се предостави на клиентите все по-богат избор от предложения с високо качество.

Всички модели на Buddy Dog се отличават с оригиналност, но тези обувки печелят доверието на родители и деца с по-важно свое предимство. BUDDY DOG са качествени, естетични и надеждни детски обувки, които са идеален вариант за ежедневието. Най-важната задача, която си поставят експертите от BUDDY DOG, е да осигурят удобство за децата и спокойствие за родителите.

Купете детските обувки на Бъди Дог бързо и лесно! Благодарение на интернет магазин за детски обувки Perfection, можете да си спестите време и да избегнете безкрайното уморително обикаляне по магазините. Разгледайте последните колекции на Buddy Dog всред удобството на дома си и се доверете на тези достъпни по цена, качествени и надеждни ежедневни детски обувки. С Buddy Dog от Перфекшън нежните детски крачета растат в удобство и с лекота, а родителите са спокойни, че могат да осигурят най-доброто за своето съкровище, без за целта да натоварват семейния бюджет. Детски обувки BUDDY DOG от Perfection – перфектното решение за всеки сезон, за всяко дете, за всеки бюджет!

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.