0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Беко

Продукти от тази марка

Беко Бърз преглед

Беко

Буйки

Нормална цена: 28,90 лв.

Special Price 18,90 лв.

Размери:

16 17
  Разпродажба
Стелки Беко Бърз преглед

Стелки Беко

Стелки

Нормална цена: 3,90 лв.

Special Price 3,50 лв.

Размери:

18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35
  Разпродажба

25

Беко

БЕКО - щастливо детство за Вашето дете!

Популярната българска марка за детски обувки БЕКО е основана през 1992 година, от собственика си Костадин Беларев, под наименованието ET "БEKO". В началото, за фабрика се използвал малък фамилен дом, в който работили само 6 души. През 2000 година компанията се премества в нова съвременна фабрика в град Пловдив, която напълно съответства на европейските стандарти. Компанията е преименувана в "БEKO 3" ООД, а персонала е увеличен на над 30 души.

Тази българска марка произвежда оригинални и красиви колекции за момчета и момичета. Първоначално, под това име се произвеждали изключително само буйки, но с течение на разрастването си от Beko пускат още няколко линии в производство. Днес, в асортимента на Беко можете да намерите разнообразни продукти, които влизат в основния гардероб на детето, детски буйки, пантофи, обувки и цвички. Фирмата произвежда и широка гама от стелки (ортопедични, антимикробни ароматизирани, обикновени и зимни), обхващайки всички възрастови групи.

Продуктите на марката "BEKO" се характеризират с качество и функционалност и са широко разпространени на българския и европейския пазар. Но компанията няма да спре дотук. В близко бъдеще се планира да започне производство на нови модели със съвсем различен дизайн.

Децата растат бързо, затова техния гардероб трябва да се подновява доста често.

Не бива да се допуска обувките на детето да му убиват или стискат. Скелетът на детето още не е формиран и това може да доведе до деформации и големи проблеми със здравето. Беко се грижи за това, детето да расте и да се развива в удобство и комфорт. Асортиментът на фирмата постоянно се разширява, предлагайки все нови и нови интересни и забавни модели обувки.

Изделията на тази българска компания са не просто обикновени обувки. Закупените от онлайн магазин за детски обувки Perfection модели остават с Вас като спомен за прекрасните моменти от детството на Вашето дете.

Широката цветова гама поразява с разнообразието си. Разбира се, розовото и синьото тук са лидери.

Но освен тях има и приятни пастелни цветове, които успокояват и много подхождат на децата. Въпреки това се счита, че за децата е полезно да гледат и по-ярки предмети: те спомагат за интензивното развитие на цветовото усещане у детето. Затова, в асортимента на марката Беко присъстват и наситените нюанси на синьото, малиновото, розовото и зеленото. Моделите са украсени с оригинални принтове, бродерии и апликации. Забавните буквички и всевъзможни животинчета безусловно ще се харесат на Вашето детенце.

В производството БЕКО използват предимно естествени материали, например естествена кожа или памук. Благодарение на това обувките осигуряват добър топлообмен, позволяват на кожата да диша свободно и не предизвикват алергии. Тъканите, които се използват, са изключително меки, затова не натъркват крака и не предизвикват образуването на мазоли. Качествените шевове се осигуряват от съвременните технологии, внедрени в производството. Дизайнът на изделията се разработва така, че да осигурява максимален комфорт и да осигурява свобода на движенията. Колекциите на марката отговарят на международните стандарти за качество и са сертифицирани в съответствие с изискванията на българското законодателство. Изделията на компанията прекрасно понасят честото миене, което е необходимо условие за детските дрехи и обувки, поради факта, че децата лесно се цапат и се налага по-честото им преобличане и преобуване.

Тъй като гардероба на детето трябва да се сменя по-често, много родителите се сблъскват с финансови проблеми. В магазини Перфекшън можете да намерите детските буйки и обувки на БЕКО на много приемливи цени, което ги прави достъпни за много семейства. Основната цел на марката: да Ви помогне да дадете най-доброто на Вашето дете без да харчите много пари.

Продуктите на компанията Беко са добре известни в България и в много страни в Европа. Много родители са ѝ подарили сърцата си.

БЕКО - щастливо детство за Вашето дете!

Официална страница на марката

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.