0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Bitelong

Bitelong

BITELONG – най-забавните „летящи” обувки

Известният на световния пазар бранд Warwick Ltd., представляващ марката BiteLong, е основан през 1989 година. След 16 години на проучвания и упорита работа, разчитайки на най-добрите специалисти и професионалните модерни технологии, компанията разраства значително своето производство и продажби. Успехите на марката се дължат на нейното мото „Само най-доброто качество, защото клиентът е най-важен”. В момента, производствената база на компанията заема площ от 20 декара, а персоналът съставлява почти 300 души за 3 линии на производство и над триста хиляди чифта обувки годишно. Отличната маркингова стратегия на бранда от 2007 година „Всяко дете е гений”, лесно се адаптира на пазара на детски обувки и непрекъснато печели почитатели на моделите BiteLong. Представянето на децата като самоуверени, позитивни и интелигентни, както и комфортът, иновациите и модерните стилове поставят най-добрата основа за марката сред клиентите на онлайн магазин за детски обувки Perfection.

Особености на продукцията на марката

BiteLong се придържат към концепцията за забавния спортен стил. Модерните модели маратонки-ролери, от линията „Skate”, са направени със специална конструкция, позволяваща прибирането на колелцата със скрито копче и превръщането на детските спортни обувки в един по-класически вариант. Решението е просто и едновременно оригинално. По този начин, маратонките с колелца BiteLong великолепно се превръщат от обувки за игра в парка в обувки за всекидневието и за училище.

Асортимент

BiteLong предлагат на своите клиенти множество актуални модели за различните предпочитания на децата.

  • Маратонки. Удобни, стилни, модерни, прекрасно се съчетават с дрехите на децата и предизвикват тяхното въображение.
  • Маратонки – ролери. Линията „Skate” на марката BiteLong е любима на активните деца. Обувките съчетават най-доброто от детските игри и всекидневието, при това, само на едно копче разстояние.

Брандът пуска в производство и много други видове спортни обувки за деца: детски чехли, сандали, обувки, боти и др.

Дизайн

В колекциите на марката преобладават веселите детски цветове: синьо, розово, жълто, червено. Разбира се, присъстват и по-класическите варианти за оформление като черно, бежово и сиво. BiteLong никога не се страхуват да опитат нещо ново. Повечето модели детски обувки на марката имат стилни, дизайнерски детайли: контрастиращи шевове, апликации, декоративни елементи. Всичко това придава на детските спортни обувки BiteLong истинска оригиналност.

Качество

Обувките за деца на компанията са отличен пример за съчетаване на достъпна цена и добро качество. При производството се използват различни качествени материали: велур, текстил, естествена и еко кожа. BiteLong произвеждат надеждни обувки с удобни стелки, които издържат на изпитанието на детската енергия. Производството на компанията се осъществява чрез оборудване от последна технология, като всеки етап от изработката, до излизането на крайния продукт, се контролира от признати специалисти.

BiteLong - обувки, които даряват с прекрасно настроение и подчертават стила.

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.