0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

D. M. Fego

Продукти от тази марка

D. M. Fego Бърз преглед

D. M. Fego

Маратонки

Нормална цена: 28,50 лв.

Special Price 22,90 лв.

Размери:

25 26 27 28 29 30
  Разпродажба
D. M. Fego Бърз преглед

D. M. Fego

Маратонки

Нормална цена: 25,90 лв.

Special Price 20,70 лв.

Размери:

31 32 33 34 35 36 37
  Разпродажба
D. M. Fego Бърз преглед

D. M. Fego

Маратонки

Нормална цена: 31,90 лв.

Special Price 25,50 лв.

Размери:

31 32 33 34 35 36 37
  Разпродажба

5

D. M. Fego

Детски обувки D.M.FEGO – за щастливо детство с много игри!

Компанията D.M.Fego е завоювала огромна популярност сред родителите и хлапетата с прекрасните си колекции, произведени специално за активните деца, които не си падат много по скучаенето вкъщи.

Детските обувки D.M.Fego са подходящи за повечето деца – производителят се е ориентирал към широка възрастова група, включително децата от началното училище и тийнейджърите. Известната марка се е фокусирала върху непрекъснатото усъвършенстване на продукцията си детски спортни обувки, включително и над красивите дизайнерски елементи, привличащи вниманието дори на вечно сърдитите тийнейджъри.

Каталогът на онлайн магазин Перфекшън от няколко години радва майките и татковците с наличието на детските спортни обувки на D.M.Fego. Новата колекция допълва асортимента на магазина и родителите могат да подготвят своите момиченца и момченца с подходящите обувки за предстоящия сезон.

Особености на продукцията на марката

Брандът D.M.Fego произвежда широк набор от обувки за деца - асортиментът на марката включва детски обувки за всекидневието, които да са акцент-основа на стила на малчуганите през деня. Използвайки идеите на специалистите-дизайнери на марката, децата могат да получат ценен урок за обличането и да се обучат в изкуството на ефектното представяне.   

Детските спортни обувки D.M.Fego са ориентирани към удобството на детското краче. Децата обичат много да се движат: да скачат, да си играят и въобще да бягат от родителите си, затова детските обувки за спорт на марката стопроцентово съответстват на изискванията на възрастта. Удобните модели, освен че стоят отлично, осигуряват пълна свобода на движение на стъпалото. Следвайки принципа на сезонност, компанията пуска на пазара няколко колекции годишно. Основното им съдържание е в пряка зависимост от конкретното време на годината. Картината с предимствата на бранда завършва с достъпните цени, които ще се харесат на всеки български татко.

Асортимент

Производството на бранда D.M.Fego не се ограничава до минималния асортимент обувки за деца. Марката предлага множество варианти на обувките за всекидневнието на детето:

  • Маратонки. Артикули, които са особено популярни сред по-големите деца и тийнейджъри. Толкова са удобни, че на родителите често им се налага да ги „изтъргват” от краката на младежите.  
  • Спортни обувки. D.M.Fego са загрижени за здравето на детето. Специалистите на марката са разработили удобни спортни модели, които не натоварват детските крачета, а на всичкото отгоре стоят и много добре с различен стил дрехи.
  • Летни продукти. Марката произвежда спортни модели сандали, чехли и летни обувки, необходими за комфорта на детето през лятото.

Продуктовата гама на марката се допълва редовно с нови модели детски обувки.

Дизайн

„Модел за всяко щастливо дете” – това е основният принцип, който дизайнерите на марката прилагат. D.M.Fego предлагат на децата „позитивни” обувки, оформени във весели, ярки и положителни цветове, изпълнени с популярни сред децата герои, цветя, животинки и други елементи. Колекциите съдържат и по-универсални модели детски обувки, подходящи за „по-обраната” младеж.

Качество

Детските обувки D.M.Fego са произведени най-вече въз основа на „дишащи” материали, естествена и еко кожа, текстил, велур и др. Технолозите на марката знаят, че децата заслужават само най-доброто и се стремят да им го осигурят.

D.M.FEGO - мода и удобство през целия ден!

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.