0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

De Fonseca

Продукти от тази марка

De Fonseca Бърз преглед

De Fonseca

Сандали

Нормална цена: 17,90 лв.

Special Price 14,90 лв.

Размери:

36 37 38 39 40 41
  Разпродажба
De Fonseca Бърз преглед

De Fonseca

Сандали

Нормална цена: 24,90 лв.

Special Price 19,90 лв.

Размери:

36 37 38 39 40 41
  Разпродажба
De Fonseca Бърз преглед

De Fonseca

Сандали

Нормална цена: 28,90 лв.

Special Price 20,90 лв.

Размери:

22 23 24 25 26 27
  Разпродажба
De Fonseca Бърз преглед

De Fonseca

Сандали

Нормална цена: 17,90 лв.

Special Price 12,90 лв.

Размери:

36 37 38 39 40 41
  Разпродажба
De Fonseca Бърз преглед

De Fonseca

Сандали

Нормална цена: 24,90 лв.

Special Price 19,90 лв.

Размери:

36 37 38 39 40 41
  Разпродажба
De Fonseca Бърз преглед

De Fonseca

Текстилни обувки

Нормална цена: 18,90 лв.

Special Price 13,90 лв.

Размери:

21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
  Разпродажба

9

De Fonseca

Пантофите на DE FONSECA - италиански стил и истински домашен уют!

Как да постигнете така желания уют във вашия дом за себе си и семейството си? С небрежно разхвърляни обувки – нека да се търкалят в коридора! С избледнелия, но толкова свиден килим на райета. С мириса на току-що приготвената вечеря, който така примамва към масата. С любимото кресло и, разбира се, с меки пантофки. Краката Ви едва се докосват до тях – появява се усещането, най-накрая сте си у дома.

Наистина, удобни, красиви и страшно сладурски домашни пантофи – това е мечтата на всяко дете и на неговите родители. DE FONSECA – известна италианска търговска марка – просто превръща тази мечта в реалност!

Компанията De Fonseca съществува вече повече от 30 години. Тя е специализирана в призводството на плажни обувки и пантофи за дома и за почивка. Обемът на производството може да предизвика въображението Ви – над 16 милиона чифта на година! Де Фонсека изработва по 2 колекции годишно: пролет-лято и есен-зима, създадени от 35 модни дизайнери и технически сътрудници в главния офис на фирмата в Торино. Над 500 модела за мъже, жени и деца, много широка гама от изделия, голям диапазон от размери и цветове. Новите идеи, стилът, модата, елегантността, вниманието към детайла - това са малка част от характеристиките на известната и ценена в цял свят марка DE FONSECA.

Магазини за детски обувки Perfection представят продукцията на марката De Fonseca от около 5 години и за това време нашите клиенти са успели да обикнат нейните забележителни колекции домашни и плажни обувки.

Технология и изненади от De Fonseca:

1. Естествена кожа и памук. Всички родители прекрасно разбират, че само качествените екологични материали не вредят на крачетата на децата им. Пантофите DE FONSECA са удивително леки, хигиенични и приятни. Носенето им представлява едно изключително удоволствие.

2. Изключително гъвкава подметка. Без никакви твърди гънки и убиващи места – стъпалата на детето Ви ще могат пълноценно да си починат и да се приготвят за следващия ден. Подметката не се хлъзга, което е особено важно, когато купувате пантофки за деца.

3. Анатомична стелка. Дори у дома, краката на детето Ви ще са надеждно защитени от плоскостъпие и различни ортопедични заболявания. Нека почивката на детето бъде здравословна!

4. Специални „дишащи“ материали. Високото качество и дългия срок на използване са гарантирани: пантофите Де Фонсека не се мачкат и не губят формата си.

5. Лесно пране. На практика всички модели могат да се перат в автоматична пералня на щадящ режим – подметките не се деформират, пълнежът не се смачква, не се променя външния им вид. Детето Ви може да носи любимите си пантофи не само за една година, а за много по-дълго време!

6. Нетоксични бои. Изненадващ „бонус“, който за пореден път доказва – пантофите са абсолютно безопасни, както за възрастни, така и за деца. Специалната технология на печат върху тъканите ще съхрани яркия цвят на принтовете дори и след прането.

7. Възстановяване с помощта на магнити. Специална линия обувки за релакс от DE FONSECA. Здраве и релаксиращ комфорт за детските стъпала!

8. Уникален стил. Пантофите Де Фонсека ще се харесат изключително много на децата – моделите имат музикални и светещи елементи, които ще им донесат редица положителни емоции. Радостта и отличното настроение са гарантирани! Особено внимание следва да се обърне на линията детски пантофи "Moppine/ Мъпини" от DE FONSECA – това е колекция от обемни меки пантофки, изработени във вид на забавни животинки, персонажи от приказки, герои от комикси и анимационни филми. Прекрасен подарък за любимото Ви детенце!

DE FONSECA – това е истинска наслада за крачетата на Вашето дете!

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.