0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Чорапи

4

Маги Бърз преглед

Маги

Полиамидни

Нормална цена: 1,20 лв.

Special Price 1,00 лв.

Размери:

1-3 г 3-7 г 8-12 г
  Разпродажба
Маги Бърз преглед

Маги

Детски чорапи 3/4 с ликра

Нормална цена: 1,20 лв.

Special Price 1,00 лв.

Размери:

8-12 г
  Разпродажба
Маги Бърз преглед

Маги

Чорапогащници

Нормална цена: 2,40 лв.

Special Price 1,70 лв.

Размери:

98 110 122 134 146
  Разпродажба
Маги Бърз преглед

Маги

Чорапогащници

Нормална цена: 2,60 лв.

Special Price 1,90 лв.

Размери:

98 110 122 134
  Разпродажба

4

Детски чорапи – най-важният аксесоар в гардероба на малчуганите

Детските чорапи не случайно са един от най-важните аксесоари в детския гардероб. Качествените чорапки пазят нежните крачета от настинки, травми и други досадни здравословни проблеми. Грижовните родители търсят чорапи за децата си, които да са не само удобни и здрави, но и да отговарят на установените хигиенни норми. Не на последно място обаче са и естетичните изисквания – чорапите за деца трябва да са весели и атрактивни, в ярки цветове или с привлекателна украса.

Чорапите за деца най-често се изработват от памук, полиамид и еластан - комбинацията от материали, която гарантира проветривост и комфорт. Отделно, еластанът или ликрата помагат на детските чорапи да се закрепят плътно към крака и да не се свличат или да загубят формата си дори след многократно носене и пране. Детските чорапи от коприна, памук, полиамид и еластан печелят почитатели и със свойството си да отвеждат влагата, предотвратявайки неприятната миризма при потене или опасността от гъбични инфекции. Качествени детски чорапи от коприна, памук, полиамид и ликра се предлагат в интернет магазин за детски обувки Perfection в огромно разнообразие от номера, цветове и модели.

Спортните чорапи за деца стават все по-популярни на пазара – и не случайно. Те са не само специално произведени за малките спортисти, но се отличават и с анти-микробни свойства.
Детските термо чорапи, с добавени изкуствени влакна като еластана, не само пазят малките крачета от студа, но и не се разтягат и равличат.

Качественият ластик на термо чорапите за деца е изключително важен, ако не искате чорапите да се смъкнат в обувките и да причинят непоносим дискомфорт.

Независимо дали търсите чорапи за училищната униформа на децата, за спортни занимания или за празничен случай, в онлайн магазин за детски обувки Перфекшън ще намерите чифта, който отговаря точно на изискванията ви, а и цената със сигурност ще ви хареса. В специализираните магазини за детски обувки Perfection ще намерите както къси детски чорапи, така и три четвърти чорапи или чорапчета терлик. Чорапи за деца, изработени от комбинация от естествени и синтетични материали, или от изцяло натурални влакна. За малките принцеси предлагаме детски чорапи в нежни меки багри като розово и бледо лилаво, декорирани с животинки и анимационни герои, а за младите джентълменти – стилни цветове като синьото. Както момчетата, така и момичетата ще се влюбят в ярките детски чорапи с ефектни щампи и шарки, или украсени с образи от любими анимационни филмчета. С детски чорапи от Perfection, малките крачета ще се насладят на уют и сигурност, а родителите ще са спокойни, че са осигурили най-доброто за своето малко съкровище!

Вижте повече