0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Чорапогащници

2

Маги Бърз преглед

Маги

Чорапогащници

Нормална цена: 2,40 лв.

Special Price 1,70 лв.

Размери:

98 110 122 134 146
  Разпродажба
Маги Бърз преглед

Маги

Чорапогащници

Нормална цена: 2,60 лв.

Special Price 1,90 лв.

Размери:

98 110 122 134
  Разпродажба

2

Качествени детски чорапогащници – придобивка за принцеси

Детски чорапогащници – всяка горда майка на малка красива принцеса е наясно, че не може да пропусне да закупи този незаменим аксесоар. Момиченцата започват да изявяват своите модни предпочитания и индивидуален стил още преди да са проходили и това не е каприз, а част от тяхното развитие. Но без качествен детски чорапогащник лишаваме своето съкровище от шанса да блесне с рокля или поличка в по-хладните месеци. Дори и при по-високи температури, красивият и качествен детски чорапогащник е ефектна добавка към тоалета.

Детски чорапогащници от памук, съчетан с полиамид и еластан са традиционният избор на родителите. Тези детски чорапогащници обхващат меко и нежно крачето, отличават се със здравина и влагопроводимост. Но основната роля на чорапогащниците е да предпазят крачетата на момичетата от студа. И докато в първите есенни дни търсим предимно по-леките и ажурни детски чорапогащници, които позволяват на малкото момиченце да се почувства истинска дама, с наближаването на зимата насочваме вниманието си към по-плътни детски чорапогащници, изработени предимно от памук или вълна.

Детските чорапощници за момчета също са незаменима придобивка през студените месеци. За младите джентълмени производителите предлагат модели в стилните светло и тъмно синьо, както и в практичните черно и сиво, които могат да се носят под всеки тоалет. Но кой е казал, че мъжкият гардероб трябва да е скучен? Детски чорапощаници за момчета се предлагат и в ярки краски, декорирани с ефектни щампи и интересни елементи.

И въпреки, че чорапогащниците за момчета обикновено са част от долното облекло, често оставяме малчуганите у дома само по чорапогащник, защото така хем сме спокойни, че крачетата и кръста са на топло, хем финно прилепващата тъкан позволява удобство и свобода на движенията. Затова стилът на чорапогащници за момчета е не по-малко важен от дизайна на момичешките чорапогащници.

Детски чорапогащници за момчета и момичета във всички размери и в огромно разнообразие от цветове и десени ще откриете в интернет магазин за детски обувки Perfection. Доверете се на качествените предложения на водещи световни и родни производители. Всеки опитен родител е патил от „евтините” детски чорапогащници, които непрекъснато се свличат и вместо да пазят детското кръстче, отварят вратата към простуди и настинки. Красиви, стилни и весели детски чорапогащници, изработени от естествени материали или комбинация между памук, вълна и синтетични влакна ще намерите в онлайн магазин за детски обувки Perfection. Детски чорапогащници, които ще задоволят както модните изисквания на младите дами и господа, така и най-строгите критерии на загрижените родители!

Вижте повече