0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Детски чорапи 3/4 с ликра

1

Маги Бърз преглед

Маги

Детски чорапи 3/4 с ликра

Нормална цена: 1,20 лв.

Special Price 1,00 лв.

Размери:

8-12 г
  Разпродажба

1

Детски 3/4 чорапи с ликра - неограниченото поле за модни експерименти

Три четвърти чорапи с ликра – те са любими не само на децата, а и на дамите от всяка възрастова група, търсещи ефектна добавка към своя тоалет. 3/4 чорапи с ликра са традиционна част от училищните униформи, а съчетани с изчистена пола, създават този така неустим стил на престижно елитно училище. Три четвърти чорапи може да са част и от спортния екип на децата, тъй като предпазват както от студ, така и от травми. Не случайно за някои спортове 3/4 чорапи са задължителни - като защита на детските крачета по терена.

Три четвърти чорапи стават незаменима модна придобивка след 60-те и 70-те години на миналия век, когато на мода, при малките и пораснали момичета, излизат по-късите дрехи. Въпреки че децата са много сладки с къса рокля и чорапки, 3/4 чорапи с процент ликра могат да се носят и с поли под коляното, както и с панталони и клинове. Три четвърти чорапи с ликра под високите ботуши не само създават допълнителна бариера пред студа, но и предпазват от запотяване и неприятна миризма.

Три четвъртите чорапи с ликра обикновено превземат гардероба на децата през тези преходни месеци в годината, когато е прекалено хладно, за да пуснем детето навън само по потник, но пък е твърде топло за да му навлечем пуловера. През дъждовните пролет и есен, за подобряване на настроението, дизайнерите препоръчват съчетанието на цветни три четвърти чорапи с ликра със строги черни обувки. А, защо не и точно обратното, след големия дъжд детето да излезе навън със семпли 3/4 чорапи с ликра, но пък обуто с весели и шарени гумени ботушки.

Три четвъртите чорапи почти винаги се изработват от материали в съчетание с ликра, за да се гарантира, че ще обхващат плътно крака, няма да се набират и няма да загубят формата си. Като основен материал при изработката на три четвърти чорапи може да са естествени влакна като памука и вълната, със добавяне на процент ликра.

Три четвърти чорапи с ликра за момиченца се произвеждат в десени и багри, които ще гарантират на дъщеря ви неограничено поле за модни експерименти. Едноцветни или на каре, с интересни дизайнерски решения, тънки като дамски чорапогащник или дебели вълнени три четвърти чорапи – всички те ще се окажат ефектен и незаменим атрибут към тоалета. Но не само тийнейджърките и малките принцеси са запалени почитателки на три четвърти чорапи с фигурки.

Спортни 3/4 чорапи с процент ликра са мечтата на всяко малко момче, което иска да заприлича на своя футболен кумир. А ако са украсени с цветовете на любим отбор, те ще се превърнат в най-подходящия подарък.

Детски три четвърти чорапи с ликра, както за млади джентълмени, така и за подрастващи дами ще откриете в интернет магазин за детски обувки Perfection. Предложенията на водещи родни и световни производители ще ви спечелят не само с високото си качество, но и с разнообразието от дизайнерски решения. Изберете перфектните детски 3/4 чорапи с ликра за своя син или дъщеря, без дори да напускате комфорта на дома си, благодарение на онлайн магазин за детски обувки Perfection!

Вижте повече