0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Детски чорапи с ликра

Не са намерени продукти, отговарящи на избора.

Детски чорапи с ликра - на какво се дължи тяхната популярност?

Чорапите с ликра не случайно така убедително са се наложили на пазара, че трудно ще намерите чорапи за деца или възрастни, които да не съдържат поне известен процент от този удивителен материал. Ликрата, известна още като еластан, печели почтитатели благодарение на изключително високата си еластичност, устойчивост на деформация и късане. Чорапите с ликра запазват формата си дори след дълга употреба и създават изключителен комфорт, тъй като прилепват плътно към детските крачета.

Чорапи с ликра за деца са предпочитан избор на родителите и по друга причина – те са с много добра вентилация и позволяват на крачето да „диша” свободно. Чорапи с ликра са гаранцията, че стъпалата няма да се потят. Чорапите с ликра ще ви осигурят спокойствието, че нежните детски крачета не са застрашени от неприятна миризма и кожни заболявания.

Чорапите с ликра се отличават с естествени антибактериални свойства – една допълнителна гаранция за здравето на вашия малък палавник. Чорапи с ликра не случайно се препоръчват от терапевтите не само за деца, но и при всички пациенти, страдащи от диабет, при които гъбичните инфекции могат да доведат до допълнителни усложения.

Детските чорапи с ликра могат да са изработени както от естествени, така и от изкуствени материали, а ликрата е само добавка, която гарантира устойчивост и еластичност. Чорапите с ликра за деца крият и допълнителни изненади – те няма да се свият в пералнята, а и съхнат изключително бързо.

Детски чорапи с ликра осигуряват максимален комфорт за малките крачета дори и в най-активните игри. Не забравяйте, че и стъпалата на дечицата, също като тези на възрастните, могат да се подуят вечерно време, особено в по-горещите месеци. Чорапи с ликра са идеалното решение, което гарантира, че формата на чорапа ще пасва идеално независимо дали е 6 сутринта или време за вечеря.

Чорапи с ликра за деца без вътрешни шевове предпазват и от най-малкия дискомфорт, не дразнят кожата и предотвратяват образуването на мазоли.

Детски чорапи с ликра, съчетана с памук, коприна или синтетични материали, ще откриете в каталога на интернет магазин за детски обувки Perfection. Освен с качеството на предлаганите детски чорапи с ликра, ще спечелим сърцето ви с богатия избор от разнообразни дизайнерски решения. Чорапите с ликра в широка цветова гама ще доставят неочаквана радост на вашия дребосък. Детски чорапи с ликра с ефектни елементи и фигурки са нашето специално предложение за красивите млади принцеси. Чорапи с ликра с високо качество и привлекателен дизайн вече са лесно достъпни благодарение на онлайн магазин за детски обувки Perfection!

Вижте повече