0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Полиамидни

1

Маги Бърз преглед

Маги

Полиамидни

Нормална цена: 1,20 лв.

Special Price 1,00 лв.

Размери:

1-3 г 3-7 г 8-12 г
  Разпродажба

1

Детски чорапи от полиамид – гаранция за издръжливост

Детските чорапи от полиамид са решението за родителите, които са уморени да купуват нови чорапи всяка седмица. Не случайно почти всички видове чорапи, предлагани на пазара, независимо дали са детски или за възрастни, съдържат известен процент полиамид, а обяснението е че полиамидните влакна са здрави, издръжливи и разтегливи.

Полиамидните чорапи за деца с допълнително уплатнение на пръстите са гаранция, че колкото и палав да е вашият малчуган, няма да се върне от училище или детската градина с пръсти, стърчащи от чорапчето.
Детските чорапи от полиамид са популярен избор не само заради своята универсалност, но и поради по-ниската си цена спрямо естествени тъкани като памука и коприната. Но по-ниската цена на детските полиамидни чорапи в никакъв случай не означава компромис с качеството, защото този вид чорапи притежават редица други достойнства.

Тъничките и полу-прозрачни детски полиамидни чорапи са изключително подходящи за младите дами и господа, влюбени в модата и стила, тъй като са подходящи за всякакви тоалети и поводи през по-топлото време.
Детските полиамидни чорапи са перфектният избор и за часовете по физическо поради двете си ненадминати от други тъкани предимства – те са хем издръжливи, хем са толкова тънички, че с тях крачетата не се потят.

Детските чорапи от полиамид обаче имат още с какво да се харесат на майките. Те се перат изключително лесно, с по-малко количество препарат, и съхнат бързо.
Къси детски полиамидни чорапи или детски полиамидни чорапи до коляното, детски полиамидни чорапи за всяка възраст – от 2 до 16 години, ще намерите в интернет магазин за детски обувки Perfection.
Полиамидните чорапогащници за деца пазят крачетата на малките момиченца през пролетта и есента и им позволяват да се почувстват елегантни и красиви. Благодарение на еластичността си, полиамидните чорапи и чорапогащници са много мекички и удобни и не се свличат лесно.

Детски полиамидни чорапи и чорапогащници на райета или щампи внасят допълнителна закачка към всеки тоалет, а едноцветните полиамидни чорапи и чорапогащници се съчетават лесно с по-шареното облекло на децата. Независимо как се менят вкусът и гардеробът на младите дами и господа, едно е сигурно – родителите могат лесно и удобно да намерят подходящите по размер и цвят детски чорапи и чорапогащници от полиамид в онлайн магазин за детски обувки Perfection. Разгледайте огромното разнообразие от здрави, издръжливи и не на последно място, красиви детски полиамидни чорапи и чорапогащници във всички цветове на дъгата и направете лесна и бърза поръчка.

Вижте повече