0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Детски обувки

Децата растат толкова бързо, че още преди родителите да се усетят, те са вече на крачета и усилено бързат да покорят новия и непознат за тях свят. Подгответе ги за първите им стъпки с модерни и качествени детски обувки. От бебешки буйки до обувки за по-големите деца, бъдете сигурни, че в интернет магазин за детски обувки Perfection, вие ще намерите чифта, който ще пасне идеално на вашия мъник.

Любимите на всички, страшно сладурски и красиви декоративни обувчици са създадени специално за новородени. Меките подметки, в повечето случаи само от текстил или много мека кожа, са предназначени за меките и недоразвити бебешки стъпала и глезени. Те предпазват нежните крачета, но и дават свобода на движението, така че внимавайте вашия мъник да не ви избяга, пълзейки бързо и безкомпромисно към неизвестността.

Бебешките буйки с мека кожа и ципче през подметката пасват идеално на прохождащите бебета. Гумените и леко пластични подметки са много полезни за неуверените първи стъпки на бебчетата, а доброто им сцепление с почти всички настилки не позволява на децата да направят първият си неволно-болезнен шпагат преди още да са се научили да ходят. В онлайн магазин за детски обувки Перфекшън ще намерите буйки за момиченца и момченца от естествена кожа на престижни български марки. Дизайнът им е изчистен и обезопасен, а зимните модели с топла подплата се грижат за топлото и прекрасно детство на малките човечета.

В онлайн магазин за детски обувки Perfection ще намерите обувки за всеки повод от живота на вашето дете. Официални обувки за кръщенето, за първия учебен ден или сватбата на най-добрия приятел на семейството, ежедневни обувки за битието извън тези събития и разбира се мекички, удобни пантофи за вечерите в топлите прегръдки на мама и тати.

Ежедневните детски обувки с велкро закопчаване са идеални за малките деца и бързащите им родители. Тези лепенки са чудесни за хлапета, които още не са се научили да си връзват връзките на обувките или просто винаги са на ръба на излитането към училище.

Кецове, маратонки, текстилни обувки, боти, ботуши и разбира се любимите гумени ботушки – при нас ще намерите всички видове детски обувки, които могат да ви потрябват от детската площадка до класната стая. А за лятото, на плажа или на басейна, се възползвайте от красивите сандали, удобните кроксове или супер лекичките чехли за деца.

Обувки за момичета с красиви щампи и изящни декорации, в стилове, които ще задоволят вкуса и на най-капризното дете, можете да намерите в интернет магазин за детски обувки Perfection, при това без да правите компромис с качеството.

Обувки за момчета-изчистени, класически или с любимите анимационни герои. За всеки малчуган ще откриете по нещо. А с естествените, висококачествени материали и удобните подметки детските крачета ще имат усещането за невероятен комфорт.

Интернет магазин за детски обувки Perfection предлага модерни и разнообразни обувки за вашето дете в широк диапазон от размери и на проверени производители. Обувки за новородени и бебета, от дребосъци до пораснали тийнейджъри, а защо не и някои възрастни. При толкова голям избор можете да сте сигурни, че децата ви ще са здрави, щастливи и готови за подвизи от всякакво естество с новите си обувки.

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.