0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Бебета

145

Rival Star Бърз преглед

Rival Star

Текстилни обувки

Нормална цена: 14,90 лв.

Special Price 10,90 лв.

Размери:

19 20 21 22 23 24
  Разпродажба

145

Първи бебешки обувки

Колко е вънуващо да гледаш своето бебе, което се опитва да прави първите си крачки! Това е много важен момент в неговия живот. Чудесно е да наблюдаваш всички етапи на прохождането му: бебето се изправя на крачетата си, подпирайки се, повдига се от пода, като се държи за мебели, ходи, хванатo здраво за ръката ви. Страхотно преживяване, но въпреки това не трябва да изпреварваме събитията. Всяко бебе ще проходи когато му дойде времето. Веднага след раждането на своето бебе, загрижените родители веднага се замислят от какви обувки се нуждае то. И това е правилно. Но много е по-трудно е да купиш подходящи детски обувки, отколкото обувки за възрастни хора. От какво, ние родителите, се ръководим, когато предстои да купим обувки за бебе? Какви обувки трябва да носят нашите деца? Може ли стока, като обувките, да се закупи в интернет-магазин? Обувките, разбира се, трябва да бъдат качествени, удобни и красиви. Непременно в такава последователност. Некачественни обувки могат трайно да увредят детското стъпалце и походка. Дори най-малко дете отказва да ходи с неудобни обувки.

Изборът на бебешки обувки имат няколко критерия. Преди всичко трябва да се взима предвид материала, от който са изработени. Разбира се, най-здрава и трайна се смята естествена кожа. Тя притежава отлични хигиени качества: осигурява циркулация на въздуха и изпарява влагата, пластична е и добре се разтяга. Обувки от синтетични материали не се препоръчват нито от ортопедите, нито от дерматолозите – изкуствените материали провокират появата на гъбички..

След това трябва да се обърне внимание и на размера. В никакъв случай не трябва да се купуват боти с точен или с много по-голям размер. Между върха на обувката и пръстчетата на детето трябва да има растояние 1-1,5 см. Причината за това е, че през лятото крачетата отичат и се надуват, а през зимата това разстояние служи като „въздушна възглавница“, която държи крачетата на топло. Това се отнася както за леки, така и за топли обувки.

Що се отнася до подметката, тя трябва да е гъвкава, еластична (походката не се деформира) и да не е хлъзгава (вероятността от падане е по-малка).

КОще едно изискване към такъв продукт, като детски обувки е наличието на малък ток или супинатори. Супинаторите в обувките са задължителни, детето няма да развие плоскостъпие.

За разходки навън, бебето, което едва е проходило, е достатъчно да има един чифт обувки. Според климатичните условия те могат да бъдат сандали, боти, маратонки, кецове и т.н. Освен това бебето и вкъщи трябва да ходи с нещо. Красивите плетени търлички са подходящи за бебоци, които още не ходят, а само се канят. Обаче, ако детето вече стабилно ситни с крачетата, то домашните обувки също така трябва да отговарят на „всички правила“ : със супинаорите, с твърда петичка. Препоръчително е да са от естествена кожа и да отговарят на размера на малкия изследовател.

Всички си задаваме въпрос: може ли да се купят детски (бебешки) обувки в интернет-магазин? Защо не? Нашият магазин предлага обувки само от естествена кожа на невероятно привлекателни цени. На всякакви въпроси ще получите подробни отговори. Купуване на детски (бебешки) обувки може смело да се осъществи в интернет-магазин, не е нужно да се подлага на изпитание търпението на бебето, не и докато то не е в състояние да прецени удобството и размера на обувките. Ние също сме любящи мамита и татковци и също така сме загрижени за здравето на нашите деца. Ние априори няма да дадем лош съвет. Погрижете се за здравето на малките крачета от първа стъпка! Тъкмо поради това, обувките, които предлагаме в интернет-магазина, се отличават не само с изгодните си цени, но и с качеството си в сравнение с аналогични продукти. Не вярвате? Купете и се убедете сами!

Вижте повече