0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Боти

2

Happy Bee Зимни боти от проверени български и световни производители, с топла подплата и стабилни подметки, произведени специално за комфорта на бебе в студените зимни дни. Бърз преглед

Happy Bee

Боти

Нормална цена: 39,90 лв.

Special Price 31,90 лв.

Размери:

19 20 21 22 23 24
  Разпродажба
Happy Bee Зимни боти от проверени български и световни производители, с топла подплата и стабилни подметки, произведени специално за комфорта на бебе в студените зимни дни. Бърз преглед

Happy Bee

Боти

Нормална цена: 39,90 лв.

Special Price 31,90 лв.

Размери:

19 20 21 22 23 24
  Разпродажба

2

Боти за бебе – най-радостната покупка за младите родители

Боти за бебе са една от първите радостни покупки на родителите. За да облекчат избора им, родните и световни производители, предлагат огромен избор бебешки боти, с различни нови и традиционни технологии на изработка. При новородените е от изключително значение да не изпитват неудобство, тъй като те няма как ясно да си кажат, че чувстват дискофорт. За да не бъдете подведени от фирми, занимаващи се по между другото със специфичната стока – детски обувки, се доверете на широката гама от оферти на интернет магазин за детски обувки Perfection.

Боти за новородени от естествена кожа са най-подходящият вариант за дребосъците, които още не са проходили. Моделите с мембрана гарантират, че краченцата са винаги сухи и топли, дори и при по-ниски температури. Родителите трябва да обърнат особено внимание на качеството на стелките на детските боти, тъй като те са важни за правилното развитие на детското стъпало. Не рискувайте здравето на бебето си, а се доверете само на водещите български и световни марки от каталога на магазини за детски обувки Перфекшън.

Ботите за бебе трябва не само да гарантират комфорта и правилното израстване на вашето малко съкровище, но и да са модерни и стилни. Обърнете внимание на качеството на украсата, тъй като не искате цветовете да се размият или апликациите да се отлепят при първия дъжд. Не забравяйте и че малчуганите, които от раждането си са обградени от качествени и красиви вещи, разкриват чудесата на света около себе си с повече смелост и ентусазъм.

Покупката на бебешки боти за едва проходилите палаваници е едно радостно събитие, но все пак към него трябва да се подхожда изключително внимателно. Проверете подметките – те трябва да гарантират надеждно сцепление, но да не са прекалено твърди. Предната част на ботите за бебета трябва да е достатъчно широка, за да не притиска пръстчетата.

Ботите за бебе не предоставят особена свобода на импровизация, защото конструкцията им е определена от строги ортопедични правила. За сметка на това, можем да потърсим разнообразие в цветовата гама и декорацията.

Бебешки боти за всеки сезон присъстват в гардероба на всеки бъдещ джентълмен или дама. За зимата и есента, производителите предлагат модели с по-топла подплата, а пролетните предложения залагат на лекотата и проветривостта. Гумените бебешки боти са незаменима придобивка за пролетта и есента – не отнемайте на малчугана си радостта да поскача в локвите! Независимо от сезона и предпочитанията ви за дизайна, богатият асортимент на електронния магазин за детски обувки Perfection ще ви изненада приятно!

Бебешки боти за всякакво време, с атрактивен дизайн и високо качество ще гарантират, че вашето дете се развива правилно, заобиколено от красота и радост!

Вижте повече