0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Гумени ботуши

4

Calorie Хубави и евтини гумени ботуши за бебе, с подплата и меко чорапче за да е топло на малкото човече и да дишат безценните крачета. Бебешките ботуши от гума осигуряват сухота на крачетата и весели усмивки в дъжда. Бърз преглед

Calorie

Гумени ботуши

Нормална цена: 27,90 лв.

Special Price 21,90 лв.

Размери:

19 20 21 22 23 24
  Разпродажба

4

Гумени ботуши за бебе - малки обувчици с големи ползи

Гумени ботуши за бебе – задължителни обувчици за дъждовното време. В такова време не е лесно да се съхранят бебешките крачета сухи и топли. Така, че за да не развалим удоволствието на проходилия бебок при измерването на дълбочината на локвите по-добре да му купим гумени ботуши. Важно е да се подходи много внимателно към такъв избор, за да се гарантира максимален комфорт на любимото детенце.

Гумени ботуши за бебе: на какво да обърнете внимание? На пръв поглед може да Ви се струва, че всички бебешки гумени ботуши са еднакви и можете да закупите първия чифт, който Ви е харесал. Всъщност това не е така. В асортимента на интернет магазин за детски обувки магазин Perfection можете да намерите гумени ботуши за бебета, изработени както от натурален каучук, така и от ПВЦ.

Гумените ботуши, изработени от ПВЦ се произвеждат по метода на леенето. Те придобиват своята форма след като течния ПВЦ материал (поливинилхлорид) бъде излят в специални калъпи. Такъв тип ботуши не се мокрят ако тяхната повърхност не е механично увредена – например ако са срязани някъде.

Какво има отвътре? Гумените ботуши за бебе, предлагани от онлайн магазин за детски обувки Перфекшън, имат текстилна подплата, която предоставя максимална мекота и топлина на малките деца, които са доста активни дори и в хладните дъждовни есенни дни. Тези бебешки гумени ботушки имат уникалното предимство да разполагат с подвижна стелка и чорапче, които лесно се изваждат и хигиенизират. Освен това бебешките гумените ботуши са снабдени с връзки, които защитават от попадането на вода отгоре в ботуша.

Понякога този тип материал може да е малко твърд за нежните бебешки крачета. Специалистите на родните и световни марки отчитат този факт, затова в каталога на онлайн магазина се предлагат само качествени обувки, хармонично съчетаващи красотата с удобството.

Главните плюсове в полза на бебешките гумените ботуши са:
1. Водоустойчивост. Гумените ботуши надежно защитават бебешките крачета от влага.
2. Защита от травми и наранявания. Специалната подметка не позволява на нестабилното все още дете да се подхлъзне.
3. Допълнителна защита от влага. Много модели имат затягаща се връв, която пречи на водата да проникне в ботуша отгоре.
4. Хидроскопичност и способност за съхранение на топлината. Подплатата и стелката (изработени от различни материи, в зависимост от сезона) позволяват на крачетата да дишат и ги предпазват от студа.
5. Практичност. Материалите, от които са изработени бебешките гумени ботуши - поливинилхлорид или естествен каучук — не се нацепват, не губят формата си и имат модерни цветове.
6. Лесна поддръжка. Лесно почистване.
7. Цена. Цените не са високи и всеки родител може да си позволи такава покупка.

Гумените ботуши за бебе на интернет магазин Perfection са обувки, създадени така, че всяка крачка на дребосъка изследовател ще му носи истинско удоволствие!

Вижте повече