0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Кецове

2

2

Бебешки кецове за палавниците, които не знаят умора

Кецове за бебе – не са ли те идеалното решение за най-малките малчугани, които сякаш никога не се спират? Нежните краченца на наскоро проходилите палавници се нуждаят от изключително качествени бебешки кецове, които да са не само удобни, проветриви и леки, но и да радват с външния си вид.

Бебешки кецове, с които вашият млад джентълмен или дама ще бъдат неотразими, а вие ще сте спокойни, че качеството им отговаря на препоръките на педиатри и ортопеди. Изборът е лесен с онлайн магазин за детски обувки Perfection – ще можете спокойно да разгледате широката ни гама предложения, без да губите от малкото си свободно време покрай бебето в безкрайно обикаляне по магазините.

Кецове за бебе се изработват от разнообразни материали, от естествена кожа, до текстил и лен. Съчетавайки меки и по-твърди материали, производителите успяват да изработят бебешки кецове, в които правилното развитие на нежното детско краче да е гарантирано. Бебешките кецове доставят естетична наслада не само на модерните млади майки, но и на самите ококорени бебоци. Ярки цветове, ефектни апликации и фешън елементи – дизайнерите са се погрижили за всеки моден вкус.

Обувките за бебе тип кец се предлагат с връзки или велкро закопчаване, но особено популярно напоследък е съчетанието от двете решения. Ясно е, че велкро лепенките позволяват по-лесно събуване и обуване на обувката и дават на палавниците възможността да се пробват да си ги свалят сами. От друга страна, чрез връзките можете спокойно да обуете здраво кецовете на бебето така, че то да не си ги сваля само. Кецовете с ципче също са любим избор на майките.

Бебешки кецове от естествени текстилни материали печелят родителите с две свои изключителни предимства – те са изключително леки и много лесно се почистват. Кецовете за бебе от естествена кожа пък са неувяхващ хит, и често са снабдени с гумиран протектор отпред, който осигурява допълнителна защита на малките пръстчета. Бебешки кецове с меки стелки от естествени материали се препоръчват от специалистите, тъй като са най-добри за нежната бебешка кожа. Те трябва да са добре фиксирани към обувките, за да не се хлъзгат крачетата, но и да не са прекалено твърди.

Бебешки кецове с високо качество ще намерите в интернет магазин Перфекшън – така не само ще сте спокойни, че вашето дете подскача наоколо свободно и без умора, но и ще сте сигурни, че нежките детски крачета се развиват правилно. Висококачествени бебешки кецове с интересен дизайн и в забавни ярки цветове – нима има по-подходящ подарък за вашия неуморен малчуган?

Вижте повече