0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Маратонки

2

Adidas Красиви, забавни и ярки бебешки маратонки, с които малкия човек ще бъде в тон с костюмчетата на мама и татко и ще раздава усмивки на всички роднини наоколо. Бърз преглед

Adidas

Маратонки

Нормална цена: 61,90 лв.

Special Price 50,90 лв.

Размери:

18 19 20 21
  Разпродажба

2

Маратонки за бебе - първи стъпки в спорта


Бебешки маратонки – обувки, с които детето ще прилича на мама и тати. Нима има нещо по-сладко от малко момченце със спортно екипче като на татко или малка красавица копие на „атлетик мама”. Но за това си трябват маратонки и то бебешки. В интернет магазин за детски обувки Perfection представяме широка гама от маратонки за бебе, в най-различни цветове, размерчета и стилове, изработени от най-реномираните родни и световни производители.

Детските обувки са синоним на удобство, мода и радост. Моделите маратонки за бебе трябва да са ярки, забавни и закачливи. В същото време, тяхното предназначение е да защитават бебешките крачета от възможни опасности и вреди на околната среда. Когато децата се учат да ходят, тогава изборът на бебешки маратонки е много важен. В крайна сметка, от качеството и удобството на обувката зависи жизнерадостта на Вашето дете и неговото здраве като цяло.

Маратонките за бебе могат да бъдат изработени в най-различни цветови гами, украсени с разнообразни детайли във вид на ципчета, лепенки, принтове и забавни рисунки на анимационни герои. Вие просто трябва да откриете най-подходящия за Вашето дете модел сред голямото разнообразие от детски обувки. Те трябва да са точният размер за стъпалото на бебето, осигурявайки му удобство, спокойствие и свобода на движенията.

Маратонките за бебе се считат за спортна обувка, но между тях съществуват и някои разлики. Обикновено при изработката на маратонки се използват еластични материали, а подметката е от вулканизирана гума. Днес този модел се е превърнал в наистина модерна и стилна детска обувка. Те са изработени и предназначени специално за новородени – удобни и много леки, маратонките ще се превърнат в незаменим елемент от гардероба на Вашето бебе. Не е тайна, че всички деца, преминали вече периода на целенасочена забрана за сън на родителите, са много жизнени и обичат активните занимания. Те обожават да се правят, че ходят, да подскачат и изобщо никога не стоят на едно място. В този случай, идеалният вариант би бил изборът на кецове или маратонки за бебета.

Бебешките маратонки, които присъстват в каталога на онлайн магазин за детски обувки Перфекшън, се изработват съобразно особеностите в анатомията на детското краче в най-първите му месеци. Маратонките за бебета са много удобни и модерни. Обуто с тях, Вашето дете винаги ще изглежда стилно и ще се чувства леко, комфортно и свободно.

Интернет магазин за детски обувки Perfection Ви предоставя уникалната възможност да закупите бебешки маратонки за новородени. Обувките за деца в каталога са с безупречно качество и достъпни цени, а поръчката става много бързо и лесно. Ние предлагаме детски обувки на най-добрите родни и световни производители. Искате ли да видите щастлива усмивка върху лицето на Вашето бебе? Зарадвайте го с чифт красиви и качествени детски маратонки!

Вижте повече