0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Сандали

2

Том М Удобни и красиви сандали, с интересни елементи и любими герои за модерни бебета. Сандали със стабилна задна част, направени от най-качествени материали и естествена кожа, за здрави и щастливи бебета. Бърз преглед

Том М

Сандали

Нормална цена: 18,90 лв.

Special Price 14,90 лв.

Размери:

13 14 15 16
  Разпродажба

2

Бебешки сандали – високото качество е гаранция за здраве и сигурност

Бебешки сандали – защо са толкова популярни? Отговорът е лесен – сандалите за бебе са проветриви и удобни обувки, а новите профилактични модели на водещи световни и родни производители гарантират правилното развитие на малкото краче.

Сандали за бебе с профилактични стелки са задължителни за малчуганите, едва правещи първите си стъпки, ако искате да предовратите евентуални бъдещи проблеми на опорно-двигателната система. Тези бебешки обувки със закрити пръстчета са идеални за ваканция сред природата и игри на открито, тъй като предлагат ефективна защита от случайно нараняване.

Бебешки сандали – при избора им грижовните родители отделят внимание на всеки детайл. Закопчалките на бебешките сандали трябва да осигуряват правилното прилягане на обувката към крачето. Ако сте забелязали, че детето ви понякога си криви крачето навън или навътре, педиатрите препоръчват да изберете бебешки сандали със затягащи се шнурчета, които да осигурят допълнителна стабилност. Съчетанието между велкро закопчаване и две катарами е най-широко разпространеното при сандалите за бебета. Катарамите позволяват еднократно да коригирате обувката така, че да прилегне най-удобно към крачето, а велкро закопчаването позволява лесното ежедневно обуване и събуване.

Бебешки сандали с връзки или велкро лепенки са идеални за малчуганите с по-висок свод на стъпалото, тъй като можете да регулирате обувката до милиметри. И нещо повече – освен функционалното предимство, допълнителното закопчаване се превръща от дизайнерите в естетическа наслада.

Сандалите за новородени трябва да прилягат перфектно към крачето, да са лесни за смяна, и да радват и малучганите, и родителите с веселите си багри и ефектен дизайн. Сандалите за бебе, независимо дали са ортопедични или не, трябва да се сменят на всеки три месеца, препоръчват педиатри. Родителите често забравят, че бебетата все още имат крехки кости, който лесно може да бъдат наранени от неподходящи детски обувки. Дори чорапите, ако са прекалено стегнати, може да причинят проблеми при развитието на крачето. Не забравяйте, че кракът има 26 кости, 19 мускула и над 100 сухожилия, които се оформят напълно чак при достигане на пълнолетие.

Бебешките сандали, претендиращи за качество, трябва не само да държат проветриво на бебешките крачета, но и да осигуряват така необходимата поддръжка и защита, дори и в най-горещите летни дни. Сандали за бебета с високо качество от утвърдени чужди и родни производители можете да намерите в онлайн магазин за детски обувки Перфекшън. Широкото разнообразие от ефектни дизайнерски решения ще ви позволи да изберете мечтаните бебешки обувки, като си спестите досадната намеса на „всезнаещи” роднини и познати.

Вижте повече