0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Гумени ботуши

3

Iron Man Ярки, ватирани и топли гумени ботуши за момче, създадени специално да предпазват от влага и дъжд, а връзките на чорапчето не позволяват на студения сняг да се намести при малките крачета. Бърз преглед

Iron Man

Гумени ботуши

Нормална цена: 38,90 лв.

Special Price 28,90 лв.

Размери:

28 29 30 31 32 33
  Разпродажба
Minions Ярки, ватирани и топли гумени ботуши за момче, създадени специално да предпазват от влага и дъжд, а връзките на чорапчето не позволяват на студения сняг да се намести при малките крачета. Бърз преглед

Minions

Гумени ботуши

Нормална цена: 36,90 лв.

Special Price 29,90 лв.

Размери:

22 23 24 25 26 27 28 29 30
  Разпродажба
Spider Man Ярки, ватирани и топли гумени ботуши за момче, създадени специално да предпазват от влага и дъжд, а връзките на чорапчето не позволяват на студения сняг да се намести при малките крачета. Бърз преглед

Spider Man

Гумени ботуши

Нормална цена: 36,90 лв.

Special Price 26,90 лв.

Размери:

24 25 26 27 28 29 30 31
  Разпродажба

3

Гумени ботуши за момче - експлозия от цветове

Най-популярните обувки за дъждовните есенни дни си остават детските гумени ботуши. Есента е още една блестяща възможност за момчетата да си прекарат добре, незабравяйки да останат верни на най-любимото си занимание – шляпане по гьоловете. Основен критерий при избора на момчешки гумени ботуши остава тяхната здравина и качество – те не бива да пропускат вода и не трябва да оставят детските крачета да замръзнат. Детските ботуши, изработени от здрава гума не позволяват на краката да се намокрят дори и в най-дъждовния ден.

Най-практичната обувка за сезона. Днес моделите гумени ботуши за момченца нямат нищо общо със скучните и едноцветни модели, произвеждани преди години. С навлизането на модата в детския гардероб, изборът на момчетата все повече пада върху гумените ботуши, вместо на красивите, но непрактични за локвите обувки или кецове. Това се дължи, както на тяхното удобство и водоотблъскващите свойства на гумата, така и на красивия им и необичаен дизайн.

На страниците на интернет магазин за детски обувки Perfection можете да намерите гумени ботуши за момче на достъпни цени на признати родни и европейски марки. Повечето модели са изработени в приятните момчешки цветове – зелено, червено или светло синьо – и създават пъстро настроение в сивия есенен ден, за други пък дизайнерите са избрали по-сдържани разцветки – черно и тъмно синьо.

Гумени ботуши за момченца – идеалната обувка за разходки след проливен дъжд и сред пролетните поточета и езера, образували се вследствие на непочистения от общината сняг. Те са прекрасни за излизане и по време на ръмеж, защото няма по-добро средство, което да запази краката напълно сухи и да осигури комфорт и здраве на Вашето детенце.

Възрастните все още могат да се разминат с купуването на такива обувки: можете набързо да свършите своята работа, стараейки се да обикаляте локвите, понеже кожените обувки издържат на неголямо намокряне, а влизането в локва или дори стоенето в нея не е необходимост на голяма част от хората. Но децата трябва да излизат на чист въздух и да изследват околния свят. Надали детенцето Ви ще е във възторг от планирано принудително излизане на разходка ако не може да прави всичко, което му се иска, вчастност да пошляпа в локвите. Това е едно от любимите занимания на децата. Разходката, при която момченцето трябва да бъде държано здраво за ръка и да не се пуска никъде, внимавайки да не измокри краката си, не е никакво удоволствие, нито за детето, нито за родителя, а в крайна сметка от това излиза, че няма и никаква полза.
Извод – детските гумени ботуши за момченца са просто неоходимост. Те могат да се използват през есента, пролетта, та дори и през лятото, а със сменяемото чорапче вътре и през по-топлите зимни дни. Всички ние сме имали гумени ботуши като деца, дори и когато изборът от потребителски стоки беше доста ограничен – обикновени, с текстилна подплата, няколко скучни разцветки, обикновено зелени или жълти, с мръсноват оттенък. Днес асориментът от гумени ботуши за момченца е огромен. Те имат най-разнообразен дизайн: с допълнително поставена топла, най-често поларена подплата, с маншет, който се затяга и не позволява навлизането на вода в ботушите и други разнообразни модели. В никакъв случай не бива да пренебрегваме и цветовото разнообразие – разнообразието от ярки тонове и дизайни е безкрайно, а това би зарадвало всяко едно дете.

Вижте повече