0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Маратонки

2

2

Маратонки за момче – идеалната обувка за активни и весели игри

Маратонките за деца трябва да изпълняват две основни изисквания – да осигурят отлична проветривост за крака и да се достатъчно леки, за да не уморяват палавниците при веселите игри.

Маратонки за момче, отговарящи на тези критерии, обикновено се изработват от качествена кожа, комбинирана с тъкани, перфектна подметка и нови технологии. Тези маратонки са сред най-популярния избор на грижовните родители, защото резултатът е момчешки маратонки с неизброими качества и изключителен комфорт.

Маратонки за момче със средно гъвкава подметка, която да следва движенията на стъпалото, са препоръчвани от педиатри и ортопеди. При избора на момчешки маратонки за спорт не забравяйте да обърнете внимание и на грайферите – те трябва да са достатъчно дълбоки, за да предотвратят хлъзгане по тревата или върху мокра повърхност. За да сте сигурни, че сте избрали качествени маратонки за момчета, винаги проверявайте шевоете – кривите шевове или излишното лепило са признаци за ниско качество.

Маратонки за момче се предлагат както с връзки, така и с велкро закопчаване, за по-малките малчугани, които все още срещат проблеми с възлите.

При избора на детски маратонки за момче не забравяйте да погледнете и стелката. Тя трябва да има добра фиксация във вътрешноста на обувката, за да предпази краката от подхлъзване. Важно е също да поема влагата и да има добра вентилация. Стелката на маратонките за момчета трябва да е мека и еластична.

Маратонките за момче освен сигурни и удобни, трябва да радват и с дизайна си. Момчетата обичат ярките цветове и ефектните апликации, често с образи от любими анимационни филмчета, колички или мотори. Момчешките маратонки трябва да отговарят на изискванията на модата не по-малко от дамските или мъжки обувки. През този сезон особено актуални са контрастните цветове, лесно забележимото лого на производителя, изоблието от шевици или други декоративни елементи. Популярни цветове са жълтото, лилавото, оранжевото и червеното, а вместо скучните черни или бели връзки се налагат по-ярки и закачливи решения.

Маратонки за момче, които ще гарантират дълги часове активни игри без да причинят неудобство и умора, ще намерите в интернет магазин за детски обувки Perfection. Разнообразието от предлагани модели от водещи световни и родни производители гарантира, че лесно можете да изберете качествени момчешки маратонки, които ще зарадват вашия малък палавник с интересния си външен вид.

Вижте повече