0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Мокасини

3

Zebra Леки, красиви и удобни кожени момчешки мокасини, създадени да подхождат на всеки стил и да направят деня на малкото момче изпълнен с приключения и геройства. Бърз преглед

Zebra

Мокасини

Нормална цена: 36,90 лв.

Special Price 29,90 лв.

Размери:

23 24 25 26 27 28
  Разпродажба
Веселата мечка Леки, красиви и удобни кожени момчешки мокасини, създадени да подхождат на всеки стил и да направят деня на малкото момче изпълнен с приключения и геройства. Бърз преглед

Веселата мечка

Мокасини

Нормална цена: 54,90 лв.

Special Price 42,90 лв.

Размери:

27 28 29 30 31 32
  Разпродажба

3

Мокасини за момче: удобни, комфортни и много модерни

Удобните и практични мокасини са един от най-добрите варианти за ежедневна обувка за момчета. Моделът е универсален, което позволява съчетаването му с различни дрехи и аксесоари. Този тип обувка може да се използва като резервна за детската градина и училище, да се обува за разходка или пътуване.

Този модел е разновидност на ниските обувки и се отличава с голямо удобство и мекота. Мокасините се изработват от трайни, естествени материали като велур и кожа. В някои колекции могат да се намерят и мокасини изработени от съвременни изкуствени материали, които не отстъпват по качество на естествените.

Мокасините за момче могат бързо да бъдат разпознати сред цялото разнообразие от детски обувки. Тяхна отличителна черта се явява спретнатия шев, който опасва горната част на модела. По удобство, тази обувка може да се приеме за напълно пълноценен заместител на маратонките, но при тях комфорта се съчетава с класическата елегантност на мъжките обувки.

Прието е да се счита, че мокасините са били създадени от индианците в Северна Америка, въпреки че модните историци подчертават, че този вид обувка по това време вече е бил измислен. Практически на всеки континент, при всички народи, населяващи Земята е имало аналог на мокасините, в това число, и у европейците. В далечни времена те били шити с игли, изработени от кости и от цели парчета кожа, и още тогава са се отличавали с удобство. Любопитно е да се знае, че в наши дни, в условията на активно развитие на новите технологии, методът на изработване на мокасини не се различава особено от практикувания преди векове. Точно по този начин материалът се опъва върху специална подложка и частите се съединяват помежду си с издръжлив шев.

Мокасините идеално подхождат за лятото, в особено горещото време, за есента и пролетта на вашето момче. В зависимост от цветовото решение и декорациите, този тип детска обувка може да бъде използвана не само като ежедневна, но и за по-официални събития. Мокасините са удобни за бягане, игра и различни спортове: те не ограничават движенията, не създават дискомфорт и не убиват. Съвременните модели са снабдени с особено устойчива, гофрирана подметка, която не позволява на момчетата да се подхлъзнат, спънат или да паднат. Мокасините са идеалния модел безопасна обувка. Ако се импрегнират допълнително със специален водоотблъскващ слой момчето Ви няма да намокри краката си при дъждовно и влажно време. Възрастните мъже предпочитат да носят този тип обувки на бос крак, въпреки че при децата е препоръчително те да бъдат обувани с леки памучни чорапи.

За да може детето да се чувства красиво и да изглежда стилно, се препоръчва да изберете подходящо облекло в комбинация с мокасините. Съвременните марки предлагат модели мокасини в различни цветове, в това число, и в тези ярки и наситени тонове, които се харесват на момчетата. Мокасините за момче често биват украсени с оригинални шевици и шарки. Този модел може да се комбинира както с къси панталонки, така и с леки ленени панталони. Към тях ще подхождат и дрехи в спортен стил – свободни панталони с права кройка, шорти, суитшърти. Много добре мокасините се съчетават с дънки – това е еталон за ежедневен стил на обличане на момчетата. Ако става дума за строги модели, издържани в неутрални цветове и предназначени за официални случаи, към тях ще подхождат детски костюми, сака и ризки. Този образ би бил отлично допълнен от широка вратовръзка или папионка.

Стилните и удобни детски мокасини за момче присъстват в колекциите на всяка известна марка детски обувки. Можете да намерите отлични модели мокасини за момчета на достъпни цени в каталога на интернет магазин за детски обувки Perfection.

Вижте повече