0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Обувки

10

Baby Sky Качествени, удобни и леки обувки за момче за всеки повод, направени от естествени материали, за да може детското краче да Бърз преглед

Baby Sky

Обувки

Нормална цена: 39,90 лв.

Special Price 31,90 лв.

Размери:

21 22 23 24 25 26
  Разпродажба
Веселата мечка Качествени, удобни и леки обувки за момче за всеки повод, направени от естествени материали, за да може детското краче да Бърз преглед

Веселата мечка

Обувки

Нормална цена: 28,90 лв.

Special Price 22,90 лв.

Размери:

21 22 23 24 25
  Разпродажба

10

Обувки за момче – отлични варианти за всеки повод

Малко вероятно е, някой да се изненада, ако чуе, че основното изискване в категорията обувки за момчета е издръжливостта. Желанието на момчетата да изследват пространството по всякакви екзотични начини, постоянното им движение, преодоляването на максимално количество препятствия по всеки маршрут, дори и по уж най-безопасния, правят обувките много уязвими. Момчета износват обувките си няколко пъти по-бързо от възрастните. Ето защо допълнително укрепената предна част и високата подметка са необходимо условие за качествени момчешки обувки за всеки годишен сезон.

Тъй като 21-ви век е век на иновациите, съвременните обувки за момче изобщо не се усещат, когато са на крака. Качествената детска обувка трябва да отговаря на следните изисквания: да не убива и да не причинява дискомфорт или мазоли, да пази краката от влага, подметката им да не е хлъзгава. Специалните предпазващи качества на подметката намаляват натоварването върху стъпалото и позволяват на детето да ходи, бяга или скача, колкото си поиска, буквално без да се уморява. В основата на тези впечатляващи характеристики стоят непрекъснатите научни изследвания в тази област, а също така и отличното техническо оборудване на фабриките за обувки. Водещите световни и родни марки са разработили и патентовали нововъведения и материали, които позволяват на обувката да „диша“ и същевременно да бъде анатомично пригодена към развиващия се детски организам. Имайте предвид, че правилно избрания размер момчешки обувки гарантира, че пръстите на детето никога няма да се опрат в носа на обувката. Между върха на обувките и палеца трябва да се оставя неголямо разстояние, което позволява на крака на детето да расте правилно. Онлайн магазин за детски обувки Перфекшън предлага на клиентите си подробна таблица с европейските и световни размери за всяко дете. Обувките за момчета с правилния размер трябва да пасват идеално на крака и да предоставят нужния на детето комфорт.

Качествените момчешки обувки трябва да са леки, особено ако става дума за по спортни моделчета. Такива функционални характеристики като гъвкавост на подметката и добро сцепление със земята, осигуряват надеждност и комфорт при ходене.

Съвременните момчешки обувки могат да се похвалят с огромен избор от модели - обувки за всеки сезон и всеки повод. Например, детските зимни обувки на водещите европейски и местни марки по никакъв начин не остъпват на аналозите им за възрастни. Високотехнологичните разработки и съответствието с последните модни тенденции ще позволят на Вашето момче да застане достойно дори до най-големия му съперник в училище. Така че, класическите кожени обувки са идеалната обувка за училище, а удобните цветни спортни модели обувки са подходящи за излизане с приятели.

Интернет магазин за детски обувки Perfection предлага на малките си клиенти - момчета голямо разнообразие от обувки на известни марки, които ще отговорят на всичките им изисквания, а на вас ще ви спестят пари. Отворете каталога и направете своя избор!

Вижте повече