0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Пантофи

1

Cars Хубави и топли пантофи за момче, със стабилна и здрава подметка, подходящи за студения под през зимата в къщи, в училище или в детската градина. Бърз преглед

Cars

Пантофи

Нормална цена: 24,90 лв.

Special Price 19,90 лв.

Размери:

25 26 27 28 29 30 31 32
  Разпродажба

1

Пантофи за момче - уют, комфорт и здраве за Вашето любимо дете

Всички ние осъзнаваме голямото значение на обувките, които носим и особено на топлите пантофи, които даваме на децата ни да носят у дома. Те трябва не само да са качествени, удобни и хубави, но и да спомагат за правилното развитие на детските стъпала. Това, освен за всичките останали видове детски обувки, включително и за допълнителния чифт за детската градина и училище, е вярно и за домашните пантофи.

Пантофите за дома, точно както и пижамките, които децата обличат, преди да си легнат да спят, трябва да са много удобни - никой няма да възрази на този очевиден и известен на всички родители факт. Затова днес са толкова популярни меките детски пантофки от качествени еко материали (в това число също и кожените). Тези топли и удобни пантофи осигуряват домашния уют на детето. Когато през зимата навън е студено, а понякога и вътре в къщи не може да се стопли достатъчно, или в апартамента духа вятър от отворения прозорец, пантофите са необходими за да не настине малкия малчуган. Освен това, трябва да се отбележи и че някои пантофи за момчета изглеждат много хубаво със своите щампи и апликации на любими момчешки персонажи, а това допълнително радва децата привличайки техния интерес. Такива модели пантофи са превъзходен подарък не само за деца, но и за всички хора с весел характер.

Пантофите за момче трябва да са с високо качество и да са направени от качествени материали като памук, текстил и кожа (при това се препоръчва кожените пантофи да бъдат направени предимно от агнешка кожа заради нейната способност да задържа топлина). Известните родни и европейски марки пантофи „De Fonseca”, „Velis”, „Беко” и „Sandic”, предлагат голям избор от висококачествени пантофи за момчета - ще е лесно да намерите идеалните и за Вашето дете.

Дизайна на момчешките пантофи е най-добре да е много интересен, забележим и цветен - с една дума да е оригинален, тъй като момчетата харесват точно такива. Любимите модерни пантофи за момче са в приятни, „топли” цветове и се срещат често във форма на животинки, плюшени играчки и главни герои на анимационни филмчета (например като мечета, носорози, гупита и подобни сладурковци). Такива ще се харесат и на най-капризните деца!

Един от лесните начини да намерите пантофи за детето е да ги поръчите от интернет магазин за детски обувки Perfection. Ще бъдете приятно изненадани от големия избор и от ниските цени. Изберете идеалните пантофи за своето момченце!

Вижте повече