0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Апрески

2

Sandic Изчистени, модерни и топли апрески за момичета, направени по специална водонепромокаема технология, да пазят от студа и да не пропускат сняг и влага в ботушчетата на децата. Бърз преглед

Sandic

Апрески

Нормална цена: 28,90 лв.

Special Price 23,90 лв.

Размери:

22 23 24 25 26 27 28
  Разпродажба
Sofia the First Изчистени, модерни и топли апрески за момичета, направени по специална водонепромокаема технология, да пазят от студа и да не пропускат сняг и влага в ботушчетата на децата. Бърз преглед

Sofia the First

Апрески

Нормална цена: 69,90 лв.

Special Price 45,90 лв.

Размери:

24 25 26 27 28 29 30
  Разпродажба

2

Топли апрески за модерни момиче

„Краката трябва винаги да са топли” - обикновено натякват загрижените баби, когато настъпи зима и навън падне първия сняг. И действително, здравето на детето пряко зависи от топлите обувки: колкото по-малко се мокрят и мръзнат неговите крака, толкова по-малко то се простудява и боледува. В този случай един от най-добрите варианти са детските апрески, добре познати на подготвените възрастни.

Преди години родителите с триста зора успяваха да накарат своите малки коконки да обуят топлите апрески, за които момичетата не искаха и да чуват. Що за обувка е това?! Това е демоде! Какво ще си помислят приятелките ми?! В днешно време, за щастие, родителите рядко чуват подобни неща, защото апреските навлязоха стремително в модата на 21 век и бързо станаха една от водещите зимни тенденции в детските обувки.

Апреските за момиче са част от съвременната модна индустрия. В наши дни дори най-суетните момичета ги считат за едни от модерните и комфортни видове обувки. Те представляват най-добрата алтернатива на зимна обувка и ботуш, затова когато настъпят големи студове или навсякъде е дълбок сняг, Вашата дъщеря със сигурност сама ще поиска да ѝ закупите тази модерна новост. Освен това момичешките апрески са изработени с дебела, нехлъзгаща се подметка и по специална мембранна технология, целенасочено направена за изолиране от студа, снега и кишата през зимата. Така че зимните апрески за момичета – това е обувка, която трябва да притежава всяко модерно момиче!

Съвременните апрески за момиче са невероятно разнообразни по форма, дизайн и даже по стил. В техния дизайн преобладават, естественно, зимни мотиви, изработени от различни преплетени елементи, в дебелите планинските модели преобладават стилизираните орнаменти – например, снежинки и връзки - имитиращи топки сняг. Този стил привлича съвременната мода, понеже на зимните апрески се гледа с интерес и между другото вършат много добра работа в градската кишавеста джунгла. Освен това, модните дизайнери на детски обувки никога няма да престанат да експериментират, затова можете навсякъде по улиците и в планината да срещнете апрески за момичета във всякакви стилове, интригуващи орнаменти и украси. Необикновено и стилно!

Апрески за момиче лесно можете да поръчате от интернет магазин за детски обувки Perfection. В каталога можете да намерите подходящи за вашето момиче зимни апрески на водещи родни и световни марки. Изберете любимата марка и купете на любимата си дъщеря ултрамодерни апрески, които ще топлят краката ѝ в дори в най-студените зимни дни!

Вижте повече