0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Балеринки

1

1

Oчарователни балеринки за малки принцеси

Балеринките за момиче са удивително съчетание между грация и комфорт, и са модерна придобивка към тоалета на всяко съвременно момиче. Момичешките обувки - пантофки могат да се съчетаят с рокля и с дънки, с пола и къси панталонки, с дрехи от практически всеки стил и модел. С такива обувки малкото момиче ще стане модна икона като мама, кака и Одри Хепбърн.

Балетките за момиче трябва да са не само като изляти по крака, но и модерни. Затова интернет магазин за детски обувки Перфекшън удобни и стилни обувки-балеринки, с които дъщеря ви ще започне сама да експериментира с тоалетите: модните пантофки ще донесат на дъщеричката Ви неповторимо удоволствие.

Специално за най-младите представителки на нежния пол, каталога на онлайн магазина предлага очарователни пантофки с нежни цветни орнаменти, декоративни кантове, метални капси, кристалчета и интересни апликации от водещи родни и световни производители. Ярките цветове и кожени елементи са прекрасна украса на моделите. Разбира се не са пропуснати и по-семплите, изчистени модели балеринки за момичета, подходящи за всеки повод. Гумената подметка с нисък ток и кожената профилактична стелка осигуряват максимален комфорт и в най-натоварения ден. Тези детски обувки са подходящи както за училище, така и за тържествени събития. Декоративните, красиви елементи в предната част на обувката придават празничност и подчертават изящността на модела и могат да се съчетаят успешно със всякакви момичешки дрешки. С такива балеринки момиченцата ще се чувстват пораснали и уверени.

Балетките за момиче са изключително подходящи обувки за пролетта и лятото. Тези обувки са изработени от проветрив текстил, мека кожа или велур, които не нараняват стъпалата на детето, дори и то да ги носи на босо краче. Освен това в тях кожата на крачетата може спокойно да „диша” през дългите топли дни.

Балеринките се обуват и събуват с удивителна лекота, което ги прави незаменими за вечно закъсняващите момичета. Друго си е да можеш да си обуеш обувките за секунди и да изхвърчиш към училище.

Пантофките може и да не са най-подходящите обувки за танци, освен ако не искате дъщеричката Ви да замеря околните с обувки. Така, че ако последното не ви е цел, можете да се спрете на специалните обувки балеринки с ластик. С тях пантофките ще са бетонирани за крачетата на вашето момиченце.

Обувки-балетки трябва да се избират изключително внимателно и сериозно, като се отчитат всички детайли, от които зависи модния вкус и комфорта на дъщеря ви. За щастие, продукцията на съвременните специализирани производители ви освобождава от всякакви притеснения: ще можете уверено да изберете идеалните момичешки балеринки.

Балеринки за момиче от интернет магазин за детски обувки Perfection са правилният избор на всички модерни родители. В каталога ще намерите качествени пантофки за момиченца, и те ще станат любимият моден аксесоар на вашата дъщеря.

Вижте повече