0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Ботуши

8

Rival Star Удобни и практични момичешки ботуши, направени от естествена кожа, според последните модни тенденции. Качествените материали не пропускат влагата през зимата и топлят крачетата. Бърз преглед

Rival Star

Ботуши

Нормална цена: 35,90 лв.

Special Price 29,90 лв.

Размери:

24 25 26 27 28 29 30
  Разпродажба
Happy Bee Удобни и практични момичешки ботуши, направени от естествена кожа, според последните модни тенденции. Качествените материали не пропускат влагата през зимата и топлят крачетата. Бърз преглед

Happy Bee

Ботуши

Нормална цена: 41,90 лв.

Special Price 31,90 лв.

Размери:

20 21 22 23 24 25
  Разпродажба
Princess Удобни и практични момичешки ботуши, направени от естествена кожа, според последните модни тенденции. Качествените материали не пропускат влагата през зимата и топлят крачетата. Бърз преглед

Princess

Ботуши

Нормална цена: 49,90 лв.

Special Price 40,90 лв.

Размери:

25 26 27 28 29 30
  Разпродажба

8

Ботуши за момиче – стил и практичност в по-студените дни

Интернет магазин за детски обувки Perfection знае, че жените обичат обувки, и тази любов обезателно се прехвърля и на малките им момиченца. Затова на страниците на магазина е предложено голямо разнообразие от ботуши за момиче в различни цветове, размери и стил.

Детски ботушите за момиче са разновидност детски обувки, толкова удобни, модерни и весели, че понякога и възрастните искат да ги обуят. От огромния ни асортимент, родителите могат да изберат моделче ботуши за момичета, което идеално да подхожда на детето. Различните стилове на ботушките позволяват на майките и модерните баби да накипрят момиченцата точно като тях самите дори и в най-празничния случай. Ботушите за момиче от каталога се съчетават прекрасно с различни по вид дрехи и придават на образа завършеност. Тези детски обувки се произвеждат от най-висококачествени материали и с украшения с оригинални детайли, придаващи на ботушките красота и индивидуалност, нещо иначе трудно постижимо през скучните зимни дни.

Ботуши за момиче – един от наистина най-надеждните и практични видове детски обувки, задължителен елемент от гардероба на Вашето дете. Където и да си играе вашето момиченце, на студа, снега или кишата, с ботушки крачетата на вашето момиче ще са винаги сухи и топли. Момичетата са не по-малко любопитни от момчетата и също като тях си умират да изследват света наоколо. Затова задължително са им необходими качествени, удобни и надеждни ботуши. Ботуши, с които Вашето момиче ще може да се движи свободно и в същото време да изглежда великолепно. Модерните родители винаги се отнасят много внимателно към избора на обувки за момичетата. Ботушите за момичета трябва, на първо място, да са максимално удобни и функционални, да са направени от висококачествени материали, и разбира се да имат хубав външен вид. Това ще възпита чувство за вкус, красота и практичност, така необходими за момичетата през целия им живот.

Интернет магазин за детски обувки Perfection представя на своите клиенти широк асортимент момичешки ботуши. Ботуши за момиче за зима с дебела подплата за най-студените зимни дни, по-есенни модели за слънчевите дни или летни модели, следващи модата – в каталога на интернет магазина ще откриете всичко, което е нужно на вашето дете.

Ботушите за момиче са изработени с оригинални, забавни дизайни, доволно декорирани с модерните ципчета, капси, шарени връзки и разбира се щампи на любими момичешки герои. Тези ботуши се харесват не само от момичетата, но и от техните родители. Момичетата винаги са във възторг когато могат да си изберат ботуши от нашия каталог. Всички детски ботуши за момиче са не само удобни, но и стилни, всички са създадени от дизайнери на известни търговски марки, съобразени с последните модни тенденции. Ботушите за момичета се съчетават с поли, панталони, дебели зимни якета и всякакви други детски дрехи. Ботушите са прекрасно допълнение както към всекидневното, така и към празничното облекло през зимата. Важното е да подберете най-подходящия стил, цвят и размер ботуши за вашата дъщеричка. А защо не да подберете някои модели от каталога на онлайн магазин за детски обувки Перфекшън и да оставите вашето момиче само да си избере. Така Вие получавате обувки с високо качество на добър производител, а дъщеричката Ви ще е щастлива от възможността за избор, вашето доверие и любов.

Вижте повече