0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Гумени ботуши

Не са намерени продукти, отговарящи на избора.

Гумени ботуши специално за момиче

Може да обичате удобни балеринки, стилни обувки, спортни маратонки, но не съществува по-практична обувка за есента от гумените ботуши. Това важи най-вече за момичетата, тъй като те обичат да скачат в локвите, но не и да се мокрят. Гумените ботуши ще Ви помогнат да опазите крачетата на младите дами от намокряне.

Детски гумени ботуши за момиче – те ще Ви потрябват веднага след като приключи лятото и започне студената и дъждовна есен. Днес не съществува по-универсална обувка за навън от гумените ботуши. С тях Вашата дъщеря ще може смело да крачи из „прекрасно асфалтираните” градски улици, при това Вие няма да се притеснявате, че краката ѝ ще се намокрят. Още нещо, когато приключи дъждовният сезон и започнат първите студове, не е задължително да сменяте гумените ботуши на детето ви. В интернет магазин за детски обувки Perfection, можете да намерите гумени ботуши за момичета със специално сменяемо чорапче и подплата. Те ще донесат комфорт и топлина на Вашето дете през хладното и влажно време. А след като приключи студената зима и започне да се топи снега, гумените ботуши ще станат направо незаменими. Те ще предпазят детските крачета от влагата и мръсотията по улиците, като при това тяхното почисване след употреба става изключително лесно и бързо.

Съществуват много модели на детски момичешки гумени ботуши и за да изберете подходящите трябва да знаете по какво се различават те. При покупка обърнете внимание на връзките и шевовете на изделието – те трябва да бъдат равни и прецизни. Изберете модел с гъвкава подметка с дебелина от поне 1 см и помнете, че детските гумени ботуши трябва да бъдат ярки и красиви, за да даряват с радост детето Ви в дъвждовните дни!

Материали. Гума или натурален каучук – това е отличен материал за изработка на гумени ботуши за момичета, който напълно предотвратява проникването на влага. ПВЦ или поливинилхлорида е съвременен, усъвършенстван синтетичен материал, здрав, издръжлив и лек. Такива модели издържат на ниски температури, затова често можете да срещнете такива обувки по магазините. Те притежават филцова или поларна подплата, което предпазва краката от измръзване.

В онлайн магазин за детски обувки Перфекшън можете да закупите гумени ботуши за момиче в най-различни разцветки – великолепно декорирани и стилни. Модерните ботушки с ярки рисунки идеално се съчетават с пола или дънки и прекрасно ще допълнят цялостния стил на Вашето дете. Хубавите ботушки с любимите момичешки анимационни герои и декоративни елементи ще свършат прекрасна работа като сменни обувки на кецовете в дъждовните дни.

За да закупите бъдещите любими гумени ботуши на детето, влезте в нашия каталог, изберете елемента, който искате да добавите в „кошницата“ и след това направете покупката. Вашата дъщеричка ще Ви е благодарна, а и ще е толкова красива.

Вижте повече