0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Кроксове и Чехли

2

Happy Bee Хубави и евтини детски кроксове и чехли за момиче, направени специално за лятото на плажа или край басейна. Естествените материали и гумените покрития на подметките позволяват свободни игри на пясъка и до водата. Бърз преглед

Happy Bee

Кроксове и Чехли

Нормална цена: 17,90 лв.

Special Price 13,90 лв.

Размери:

29 30 31 32 33 34 35
  Разпродажба
Barbie Хубави и евтини детски кроксове и чехли за момиче, направени специално за лятото на плажа или край басейна. Естествените материали и гумените покрития на подметките позволяват свободни игри на пясъка и до водата. Бърз преглед

Barbie

Кроксове и Чехли

Нормална цена: 15,90 лв.

Special Price 10,90 лв.

Размери:

25 26 27 28 29 30 31 32
  Разпродажба

2

Кроксове и чехли за момиче – слънчеви обувки за слънчеви дни

През горещите дни, прекарани на морския бряг, сигурно сте прекарали часове в усмиряване на малките Ви деца, които все искат да захвърлят обувките си и да шляпат боси по плажа. Но пясъкът е горещ и пълен с остри камъчета, мидички и други „екстри”, каращи всички плажуващи да защитят стъпалата си от евентуални проблеми. Най-подходящите в случая обувки за вашето малко момиче са кроксовете и чехлите. Кроксове или чехли за момичета, благодарение на конструкцията си, те оставят краката максимално открити, което означава, че тези обувки ще предотвратят прегряването и образуването на мазоли, и освен това ще защитят стъпалата надеждно. Това е изключително важно за детската кожа. Детските обувки за плаж трябва да бъдат изработени от изключително качествен полимер и да имат правилна анатомична конструкция. Именно такива кроксове и сандали за момичета, от реномирани производители, можете да намерите на онлайн магазин за детски обувки Перфекшън.

Чехли за момиче - леки летни обувки. Благодарение на стилния си дизайн, моделите чехли за момичета са изключително подходящи, както за плаж, така и за летни разходки. Подметката на чехлите се изработва от качествени материали, които са идеални за детското стъпало и осигуряват безопасност и удобство при ходене. Основата е изпълнена с по-плътна хипоалергична гума. Украсата на момичешките чехли се състои в забавни щампи върху стелката и фигурални гумени вложки на горната част на обувката. Тези чехли ще станат предмет на гордост ако дъщеричката ви отиде на басейн с тях. Чехлите за момиче са много подходящи и през другите сезони, с тях на детето ще му е забавно да влиза в банята, а вие ще сте сигурни, че носа му е в безопасност. Преимуществото на онлайн пазаруването е, че летните обувки, например чехлите, могат лесно да се поръчат по всяко време на годината. Освен това, сезонните намаления и акции ще направят покупката на детски обувки още по-изгодна.

Кроксове за момиче– революция в детските обувки. Всеки родител, избирайки обувки за своето дете, оценява не само тяхната привлекателност, но и удобството, функционалността и комфорта им. Моделите кроксове за момиче притежават всички тези качества. Ако преди време кецовете са се смятали за най-леката и удобна обувка за лятото, то сега това е минало. Днес марките, производители на кроксове, успяват да постигнат този резултат и да изместят конкуренцията, заемайки стабилна позиция в сърцето на малките си клиенти. Кроксовете са обувка, която кара краката на детето да се чувстват добре. Тя е лека, мека и изключително удобна. Освен всички тези преимущества, дизайнерите на брандовете са се погрижили за нуждите на клиентите си момиченца, развивайки и модернизирайки външния вид на кроксовете. Затова с изборът на нов модел кроксове момиченцето Ви ще получи ярки цветове, красива форма и голям избор от сладурски детайли за украса. Ако все още не сте закупили от новите колекции кроксове за момичета, интернет магазин за детски обувки Perfection предлага цяла гама от продукти от тази серия. Качествените кроксове за момичета заслужават да намерят своите любими собственици!

Вижте повече