0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Официални обувки

5

Happy Bee Кожени официални обувки за всеки празничен повод на малките момичета. Изчистени, стилни моделчета за пред баба или интересни, обсипани с паети, дизайнерски решения с малко токче за дядовите принцеси. Бърз преглед

Happy Bee

Официални обувки

Нормална цена: 36,90 лв.

Special Price 27,90 лв.

Размери:

25 26 27 28 29 30
  Разпродажба
Happy Bee Кожени официални обувки за всеки празничен повод на малките момичета. Изчистени, стилни моделчета за пред баба или интересни, обсипани с паети, дизайнерски решения с малко токче за дядовите принцеси. Бърз преглед

Happy Bee

Официални обувки

Нормална цена: 33,90 лв.

Special Price 23,90 лв.

Размери:

19 20 21 22 23 24
  Разпродажба

5

Официални обувки за момиче – луксът, без който не можем

Официални обувки за момиче – нима малките госпожици имат по-малка нужда да се чувстват специални, отколкото техните каки, майки и баби? Момиченцата обожават официалните обувки, и едва ли друг подарък ще ги зарадва повече от красиви пантофки с токчета.

Официалните обувки за момиче, разбира се, трябва да са съобразени с възрастта. В първите години от детството специалистите препоръчват закритите сандали с интересен дизайн, които са изключително удобни за нежното краче. По-късно можете да остъпите на настояванията на малката почитателка на модата и да й купите пантофки с плоска подметка или на ниска платформа. Токчетата обикновено са по-скоро символични, а по-високите трябва да се избират внимателно и да се носят само в изключително празнични случаи, за да не застрашите нослето на своята красива принцеса. Официалните обувки за момичета на токчета обаче не са непременно табу. Според ортопеди, ниско точке от не повече от 1 см. способства за формирането на правилна походка и осанка. При по-големите момичета е допустим и по-висок ток.

Момичешките официални обувки трябва да са със зашита или монолитна подметка, която е достатъчно еластична и се огъва с лекота.
Официални обувки за момиче се изработват от голямо разнообразие на материали, но най-празнични са кожата, велура и текстила. Производителите препоръчват най-често момичешки официални пантофки от естествена кожа с текстилна подплата.

Интернет магазин за детски обувки Перфекшън предлага толкова широк асортимент официални обувки за момиче, че можете да подберете различни модели за различни събития. По-практичните официални момичешки обувки могат да се съчетават и с дънки или по-спортно облекло и да се използват и в ежедневието.

Момичешки офицални обувки в черно са един от най-популярните избори – те са не само изключително стилни, но и отиват на всеки тоалет. Идеални са за първия учебен ден. Официални обувки за момиче в предизвикващо въображението разнообразие от цветове, декорирани с кристали, апликации и нашивки ще позволяват на дъщеря Ви да впечатли приятелите си и да изрази индивидуалността си.

Момичешки официални обувки можете да изберете специално за празник или тържество, а танцувалните пантофки – за уроците по хореография.
Официални обувки за момиче за специални случаи или за да може дъщеря Ви да се чувства стилна всеки ден – никога не е било по-лесно да направите качествен избор. В онлайн магазин за детски обувки Perfection ще намерите огромно разнообразие момичешки официални обувки от водещи родни и световни производители, а вашата малка дъщеричка ще е във възторг!

Вижте повече