0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Пантофи

8

Frozen Топлички и удобни пантофи, с които малките момичета ще се чувстват спокойни и щастливи в уюта на дома. Марковите моделчета, с гумена подметка и героите на Дисни или с лица на животинки, раздават усмивки на детските личица. Бърз преглед

Frozen

Пантофи

Нормална цена: 25,90 лв.

Special Price 20,90 лв.

Размери:

24 25 26 27 28 29 30 31 32
  Разпродажба
Sofia the First Топлички и удобни пантофи, с които малките момичета ще се чувстват спокойни и щастливи в уюта на дома. Марковите моделчета, с гумена подметка и героите на Дисни или с лица на животинки, раздават усмивки на детските личица. Бърз преглед

Sofia the First

Пантофи

Нормална цена: 26,90 лв.

Special Price 20,90 лв.

Размери:

24 25 26 27 28 29 30 31 32
  Разпродажба
Sandic  Топлички и удобни пантофи, с които малките момичета ще се чувстват спокойни и щастливи в уюта на дома. Марковите моделчета, с гумена подметка и героите на Дисни или с лица на животинки, раздават усмивки на детските личица. Бърз преглед

Sandic

Пантофи

Нормална цена: 19,90 лв.

Special Price 8,90 лв.

Размери:

28 29 30
  Разпродажба
De Fonseca Топлички и удобни пантофи, с които малките момичета ще се чувстват спокойни и щастливи в уюта на дома. Марковите моделчета, с гумена подметка и героите на Дисни или с лица на животинки, раздават усмивки на детските личица. Бърз преглед

De Fonseca

Текстилни обувки

Нормална цена: 18,90 лв.

Special Price 13,90 лв.

Размери:

21 22 23 24 25 26 27 28 29 30
  Разпродажба
Sandic  Топлички и удобни пантофи, с които малките момичета ще се чувстват спокойни и щастливи в уюта на дома. Марковите моделчета, с гумена подметка и героите на Дисни или с лица на животинки, раздават усмивки на детските личица. Бърз преглед

Sandic

Пантофи

Нормална цена: 19,90 лв.

Special Price 8,90 лв.

Размери:

28 29 30
  Разпродажба

8

Пантофи за момиче – най-важният избор за комфорта на детето

Домашните пантофи за момиче – знаем, че са необходимост, но колко често при избора им забравяме, че понякога те са толкова важни за здравето на дъщерите ни, дори в по-голяма степен от идеалните ботушки или кецове. Малките госпожици прекарват голяма част от деня си у дома и в детската градина и за да не се тревожим за здравето или комфорта им, трябва да изберем не какво да е, а идеалните пантофи за момичета.

Пантофите за момиченца трябва да се отличават с отпимална защита от студа. Най-подходящото решение са домашните детски пантофи с плътна и широка гумена подметка, която не се пързаля. Ако изберете детски пантофи с много тънка или само платнена подметка, не само краченцата ще измръзнат, но и мокрият под ще се превърне в реална опасност.

Второ – момиченцата носят своите пантофи дълги часове, в детската градина и в къщи. Затова родителите не трябва да забравят, че е от особена важност крачето да се чувства максимално удобно, за да се гарантира правилното развитие на стъпалото.

Пантофите за момиченца трябва да бъдат гъвкави и леки за добър баланс и естествено движение на крака без ограничения – съветват експертите. Препоръчително е петата да е подсилена, предната част на стъпалото стабилно и достатъчно широко, за да не се деформират пръстчетата. Проверете теглото на пантофките. Пантофки, които са твърде тежки, може да предизвикат болки.

И трето – при домашните детски пантофи качествените материали не са фактор, който можем да си позволим да пренебрегнем. Препоръчваме ви кожените детски пантофи, но особено подходящи са „дишащите” текстилни пантофи за момиченца. Те осигуряват лекота и комфорт на крачето, а в същото време ще ви спасят от вечно течащия нос.

Домашните момичешки пантофи никак не са за пренебрегване – техният дизайн няма да остави малката ви дъщеричка равнодушна. Весели животни с уши и очички, анимационни герои и ярки цветове ще оживяват деня й. Защо да не внесем в дома си допълнителен уют и усмивка с качествените детски пантофи предлагани в каталога на интернет магазин за детски обувки Перфекшън?

Детски пантофи за момиче с ластиче – те са прекрасно решение, ако вашето съкровище играе активно, тъй като тези пантофи няма да се изхлузят от краката й, а на вас няма да ви се налага непрекъснато да правите забележки на дъщеричката си, че ходи боса! За по-порасналите дами са подходящи чехлите, които лесно се събуват и обуват. А интересните пантофи за момиче във вид на животинки са последния вик на модата – те ще задоволят дори най-взискателните деца. С тях те могат спокойно да се фукат пред другите деца в градината, да посрещат гости в къщи или да си играят в коридора.

Пантофи за момиче – лесен избор за родителите с онлайн магазин за детски обувки Perfection. Нека дъщеричката Ви да расте здрава, весела и модерна!

Вижте повече