0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Елф

Изберете категория

Продукти от тази марка

Елф Бърз преглед

Елф

Сандали

Нормална цена: 61,90 лв.

Special Price 41,90 лв.

Размери:

36 37 38 39 40 41
  Разпродажба

1

Елф

ЕЛФ /ЭЛЬФ/ - смелост, яркост и индивидуалност във всеки детайл

Търговската марка Елф произвежда стилни, оригинални детски обувки, които отговарят на съвременните модни тенденции.В колекциите на марката винаги са включени нестандартни, но много ефектни решения, които са специално създадени, за да подчертаят индивидуалността и неповторимостта на всяко дете.

Търговската марка ЕЛФ започва своята дейност през 2000 година. Марковите продукти на Эльф са широко разпространени, както на територията на Европа, така и в някои азиатски страни. През всичките тези години марката успява да се наложи като производител на качествени и достъпни детски обувки.

Особености на продукцията на марката    

Днес компанията е бързо развиващо се, успешно предприятие, което винаги радва феновете на модата и стила с ярки, оригинални и безупречни, от гледна точка на стила, новости.

Детските сандали с търговската марка Эльф можете да намерите в каталога на интернет магазин Перфекшън. Детските и юношески обувки на Елф се отличават с високо качество и отлични ортопедични свойства. Изключително внимание при производството на обувки се отделя на съвременния и моден дизайн, който ще се хареса, както на момичетата и момчетата, така и на техните родители. Детските обувки с марка Елф са представени от няколко линии, асортиментът на обувките често се обновява и редовно се допълва от нови модели. Цените на тази марка са винаги приемливи, а високото качество на предлаганите стоки е безспорно.

Асортимент

Търговската марка Елф се занимава с производството на детски сандали, които Вашето детенце със сигурност ще хареса щом усети невероятната им лекота и удобство, които не изморяват детските крачета дори и в най-натоварените за детето дни. Това е незаменима находка за дъли разходки в горещото лято, които са толкова обичани от децата на всички възрасти. В такива обувки Вашето дете е надеждно защитено от пренатоварване от носенето на тежки и неудобни обувки и Вие ще бъдете спокойни за неговото здраве.

Качество

Детските сандали с марка Елф притежават висококачествени характеристики и, освен това,  подпомагат правилното физическо развитие на детето. Обувките за деца Эльф се произвеждат само от естествени и висококачествени материали. При шиенето им се използват най-нови технологии на производство. Поради този факт, те са много надеждни и практични, а освен това са комфортни и удобни при носене.

Обувките за деца на марката ЕЛФ не убиват и по никакъв начин не ограничават движенията на Вашето дете по време на активни игри на чист въздух. Друг важен фактор е, че те подпомагат  оформянето на красивата походка на детето. Това се постига благодарение на факта, че моделите са разработени съвместно с водещи лекари-ортопеди.

В интернет магазин Perfection  можете винаги да намерите качествените и удобни сандали и обувки с марка Елф, представени в най-разнообразни различни цветови гами и на достъпни за всеки родител цени.

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.