0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Garstuk

Продукти от тази марка

Garstuk Бърз преглед

Garstuk

Официални обувки

Нормална цена: 27,90 лв.

Special Price 20,90 лв.

Размери:

32 33 34 35 36 37 38
  Разпродажба

1

Garstuk

Детски обувки GARSTUK /ГАРСТУК- елегантни и стилни обувки за деца!

В момента, в който детето проходи, сериозен проблем за родителите е какви обувки да закупят за своето дете. Известно е, че некачествените обувки могат да окажат негативно влияние върху правилното развитие на детското стъпало: деформацията на костите и като следствие от това - плоскостъпието, могат да бъдат неприятни последствия за детето.   

В магазин за детски обувки Perfection можете да откриете огромен асортимент от марки обувки за деца: моделите притежават високо качество и достъпни цени. Сред тях е детската марка GARSTUK, която е добре известна на съвременните родители.

Официалната линия Garstuk

Линията за детски обувки GARSTUK е създадена във връзка с това, че специалистите на компанията решили да представят на потребителя пълната гама от по-официални продукти за най-малките. Давайки си сметка, че производството на детски обувки трябва да отговаря, освен на най-строгите изисквания и стандарти, и на социалните нужди на малките деца, експертите на Гарстук създали отделна линия, така че цялото внимание на дизайнерите да попадне върху търсенето на най-оптималните и стилни решения за младите потребители.

Тази линия се разпространява изключително бързо в цял свят: голямото разнообразие от колекции, разнообразните модели, достъпните цени, качеството и удобството при носене привлекли вниманието на родителите.

Особености на детските обувки Garstuk

Голяма част от родителите предпочитат да закупят детски обявки Гарстук, поради това че те са изключително удобни и имат елегантен дизайн. Всичките популярни модели на марката имат общи черти:

  • Профилактична стелка от естествена кожа. Специалната форма осигурява пълноценна опора на стъпалото, а дишащата структура на кожата възпрепятства подсичането, гъбичните инфекции, прегряването или преохлаждането на детското краче.
  • Гъвкава подметка. Осигурява пълна свобода на движенията на детето: в действителност, тази подметка на практика почти напълно повтаря движението на стъпалото по време на ходене или бягане, което е изключително благоприятно за неговото развитие.
  • Уникален дизайн. Моделите на обувките са създадени в съответствие с представите на децата и техните родители за „готини” детски обувки, което позволява детето Ви да е най-стилното на детската площадка или в училище.

Материали за производство на детски обувки Garstuk

Родителите, които избират детски обувки GARSTUK, са тези, които предпочитат да купуват на децата си обувки от най-висококачествени материали, устойчиви на износване. При производството на продукцията си марката използва текстил, естествена или изкуствена кожа, която по свойства не остъпва на естествената, ПВЦ и други. Изборът на материал зависи от предназначението на модела.

Асортимент и дизайн

Колекциите детски обувки GARSTUK включват обувки за всеки сезон. Асортиментът на марката се състои от джапанки, сандали, обувки, официални обувки, боти, маратонки, гумени ботуши и ботуши.

Моделите за момчета и момичета имат интересен дизайн: палитрата от цветове на всяка колекция е разнообразна, също както и използването на различни декорации: контрастни елементи, обемни апликации и други.

Обувките за деца GARSTUK са идеални за всяка възрастова група. Можете да закупите модели детски обувки GARSTUK на най-изгодни цени на страниците на интернет-магазин Perfection.

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.