0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Guess

Изберете категория

Продукти от тази марка

1

Guess

Детски обувки GUESS - синоним на безупречен стил!

Историята на бранда GUESS e въплъщение на американската мечта. През 1981 година братя Марсиано, премествайки се в Калифорния от Франция, основали компания за производство на дънкови облекла. Успехът на новосъздадената марка идва с пускането на знаменитата серия GUESS 3 zip Marilyn Jean – уникалните женски тесни дънки с ципове в долната част на краката. През 1984 година е създадена линията обувки и дрехи за бебета BABY GUESS. В началото на 2007 година се появява новата серия G by GUESS, насочена към младежите на възраст от 16 до 23 години. Стилът на тази серия дрехи и обувки се характеризира като „Намек за стария Холивуд”.

Към днешна дата, Guess е световно известна марка за производство на дамски, мъжки и детски облекла, обувки и аксесоари, със собствени монобрандови магазини в над 60 страни на всички континенти. В България продуктите на марката се появяват през 2010 г. и вече са спечелили много фенове.

Особености на марката

Брандът определя собствения си стил в обувките като всекидневен, въпреки че винаги има място за по-елегантни пантофки или спортни кецове. Обувки GUESS и други продукти на марката често могат да се видят върху децата на знаменитостите.

Марката е предназначена за средната класа, но в каталозите на интернет магазин за детски обувки Perfection винаги са включени, достатъчно на брой и на напълно достъпни цени, обувки за деца GUESS.

Асортимент

  • Декоративни обувки GUESS. Линията включва така необходимите за прохождането на бебето обувчици. Особено популярни са обувчиците в спортен стил за първите стъпки на бебето.
  • Обувки. Богат избор от класически и съвремени модели, адресирани към децата от всички възрастови групи.

Дизайн

Детските обувки с марката GUESS се гордеят с характерен дизайн. Авантюристични, ярки, динамични и  дръзки или по-изчистени модели – има по нещо за всяко дете. Всяка колекция детски обувки е провокативен коктейл от блясък и непринуденост, рок енд рол и класика. Дизайнерите на GUESS винаги са в крак с модните тенденции на обувките за деца. Работата им е въплъщение на  индивидуалност, неповторимост и детското виждане за модата. Ето защо детски обувки с марка Guess избират свободните, уверени родители, даващи възможност на децата да проявят себе си и да се докажат.

Качество

Официалното седалище на компания Guess се намира в САЩ, а производството е преместено в най-добрите компании в Китай, за да се гарантира достъпността на продуктите на марката от гледна точка на цената.

Брандът обръща голямо внимание на качеството на детските си обувки. Отговорността и стремежа към съвършенство, използването на съвременни материали и технологии са ключът към практичността, трайността, функционалността и комфорта на детските обувки на американската марка.

В онлайн магазин за детски обувки Перфекшън с лекота ще откриете качествените и стилни обувки за бебета, малки деца и тийнейджъри на американската марка GUESS.

GUESS – марката избор на Вашето дете!

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.