0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Jump

Продукти от тази марка

Jump Бърз преглед

Jump

Кроксове и Чехли

Нормална цена: 13,90 лв.

Special Price 6,90 лв.

Размери:

36 37 38 39 40
  Разпродажба

1

Jump

JUMP – обувки за добро настроение

JUMP е световноизвестна компания, производител на обувки, предназначени за деца и тийнейджъри.

Страхотният дизайн, отличното качество и изключителните характеристики на обувките за деца JUMP, откриват големи перспективи пред марката и броят на почитателите на компанията непрекъснато нараства. Едновременно с ръста на потребителското търсене, се увеличава и маркетинговият опит на експертите на марката и производственият капацитет. Компанията е в състояние винаги да предложи актуални модели за своите малки клиенти.

Интернет магазин Perfection представя колекциите детски обувки на JUMP с изненадващо богата възможност за избор. Фирмата е готова да осигури удобна обувка за всяко момиче и момче, за всеки тийнейджър.

Особености на продукцията на марката

JUMP с право считат комфорта за основна характеристика на детските обувки. Разработката на спортните модели на марката се базира на използването на специални, изключително удобни възглавнички, осигуряващи истинско наслаждение от ходенето. Много от малките притежатели на обувките JUMP отбелязват това свойство – носенето на правилните обувки значително подобрява настроението, желанието за игра навън и има положителен ефект върху здравето.

Вторият важен критерий, избран от експертите на марката за собствената им работа, с право се нарича актуалност. Моделите в колекциите на бранда изцяло съответстват на тенденциите, обявени от водещите модни господари на света, което изключително се цени от малките госпожички и техните „сложни” поотраснали каки-тийнейджърки.

В близко бъдеще брандът JUMP планира да продължи популяризирането си на европейските пазари. Марката усвоява основни технологични иновации на производствения процес, подобряващи крайния резултат. Постоянно движение напред - мото, което със сигурност ще доведе компанията до този успех.

Асортимент

Детски обувки JUMP включват в своя каталог много популярни всекидневни модели:

  • Чехли. Идеалната детска обувка за лятото. Всяко дете обича да се обува скорострелно и да отиде при приятелите си.
  • Маратонки. Всекидневни обувки, които печелят палмата на първенството не само сред детските, но и сред обувките за възрастни.
  • Спортни обувки. Комфортните спортни обувки за деца са се превърнали в универсална обувка, подходяща както за училище, така и за разни „детски” работи.

Фирмата произвежда и много други модели за деца и възрастни: сандали, кецове, боти и др.

Дизайн

JUMP произвеждат обувки за деца от всички възрастови групи и поради тази причина спецификата на дизайна се различава. Моделите детски обувки за момичета и момчета изпъква със съчетание от ярки тонове, приглушени цветове и богати декорации. Специалистите на марката поддържат баланса между класиката и модерното.

Моделите за тийнейджъри впечатляват с по-традиционните украси, умерени цветове и кантове.

Качество

Технолозите на марката използват в производството най-вече естествена кожа и велур - луксозни материали, обединяващи изискания "външен вид" с отлична устойчивост при експлоатация, особено важно качество, като се има предвид как децата обичат да „пазят”. Също така се използва текстил, еко кожа и някои други висококачествени материали.

JUMP, своеобразен перфекционизъм - колекции отразяващи духа на времето, модерно качество и богатство на въображението на дизайнерите.

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.