0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Капчица

Продукти от тази марка

Капчица Бърз преглед

Капчица

Сандали

Нормална цена: 55,90 лв.

Special Price 45,90 лв.

Размери:

19 20 21
  Разпродажба
Капчица Бърз преглед

Капчица

Сандали

Нормална цена: 59,90 лв.

Special Price 39,90 лв.

Размери:

31 32 33 34 35 36
  Разпродажба
Капчица Бърз преглед

Капчица

Сандали

Нормална цена: 59,90 лв.

Special Price 39,90 лв.

Размери:

26 27 28 29 30
  Разпродажба
Капчица Бърз преглед

Капчица

Сандали

Нормална цена: 57,90 лв.

Special Price 37,90 лв.

Размери:

22 23 24 25
  Разпродажба
Капчица Бърз преглед

Капчица

Обувки

Нормална цена: 51,90 лв.

Special Price 41,90 лв.

Размери:

26 27 28 29 30
  Разпродажба

54

Капчица

КАПЧИЦА - обувки с любов за всяко детско краче!

Българската компания „КАПЧИЦА” ООД  е създадена през 1996 година, със седалище и адрес на управление гр. Пловдив. Чрез гъвкав мениджмънт и добър маркетинг фирмата налага и усилено продава продуктите си на вътрешния пазар. Капчица бързо се превръща в едно от водещите български производствени предприятия в този сектор. Доказателство за това е спечелването през 2007 година на престижната награда в раздел „Детски стоки” на търговското изложение „Панаир на производителите в България” – „Изберете българското”.

Особености на продукцията на марката    

Марката КАПЧИЦА има богат опит в производството на детски, мъжки и дамски обувки. През цялата и дългогодишна работа главна цел на марката винаги е била повишаването на качеството на произведените обувки. Специалистите на Капчица, винаги са се съобразявали с нововъведенията и модернизациите в световната обувна промишленост, за да създадат перфектната обувка за Вашите деца. Детските обувки на КАПЧИЦА са изработени от естествени и висококачествени материали и притежават качества, допринасящи за правилното и здравословно развитие на детското краче. Те са в крак с модата, с актуални съчетания и уникален стил . Снабдени с профилактични или анатомични стелки, те са готови да предоставят необходим комфорт и удобство при ежедневната им употреба и щастливите детски игри.

Асортимент

Девизът на КАПЧИЦА изключително добре описва вниманието, с което те изработват всеки един чифт детски обувки. Интернет магазин Perfection предлага в каталога си отличените с високо ниво на качество и удобство детски обувки с марка Капчица, на изключително достъпни цени.

 • Боти и Ботуши. Изработени от висококачествени естествени материали, което е от огромно значение за правилното развитие на детското краче.
 • Детски обувки. Формата и конструкцията на обувките за деца допринасят за правилното оформяне на стъпалата на вашето дете, поради което обувките са особено подходящи и за прохождащи деца.
 • Сандали и чехли. Лекотата и удобството на летните обувки на КАПЧИЦА, убеждават и най-капризния родител в качеството на българската марка, а голямото разнообразие от модели, съчетани в актуални цветове, напълно съобразени с модните тенденции, предлага огромен избор за всякакъв повод - от ежедневни разходки до официални събития.
 • Кецове и Маратонки. Изработени изцяло от естествена кожа. Формата на спортните обувки и специалната ортопедична стелка обгръщат сигурно и внимателно детското краче, което ги прави много подходящ избор за активните деца. Обувките са със специална гъвкава подметка от термокаучук, закопчават се посредством велкро лепенка, което допълнително осигурява стабилното развитие на детското краче.

 Характеристики на детски обувки Капчица

 • Изработени изцяло /отвън и отвътре/ от най-висококачествена естествена кожа.
 • Стелка, снабдена с ортопедична анатомична извивка.
 • Подметка, изработена от термокаучук.
 • Закопчават се посредством велкро лепенка, позволяваща регулиране на ширината на детската обувка при глезена.

Технологии

 • Език – направен от естествена кожа. Мек, за по-голямо удобство при носене. Предпазва детското краче от протривания и неудобство.
 • Бомбе – изработено от термо материал, който ефективно го предпазва от падане, пречупване или смачкване. Поради това Капчица са детски обувки, които винаги са с прекрасен естетичен вид.
 • Цветова гама – винаги весели и свежи, в подходящи цветови съчетания, обувките КАПЧИЦА са по вкуса, дори на най-претенциозните деца и техните родители.
 • Дизайн – актуален, съобразен със световните тенденции в детската мода. Детското краче, обуто в обувките на Kapchitsa, винаги е в крак с модата.
 • Изработка – детските обувки Капчица са изработени с мисъл за нуждите на децата, от високо квалифицирани български професионалисти.
 • Качество – високите критерии на бранда КАПЧИЦА изискват всички обувки за деца да преминават през множество тестове за качество и издържливост.

Убедете се сами в качеството на детските обувки с марка КАПЧИЦА, предлагани в каталога на онлайн магазин ПЕРФЕКШЪН.

Официална страница на марката

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.