0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Kids Demar

Продукти от тази марка

1

Kids Demar

KIDS DEMAR

Продукцията на полската фабрика DEMAR, вече повече от 35 години, е специализирана в производството на качествени и достъпни детски гумени ботуши и апрески. В последно време придобива широка популярност и в България. Интернет магазин за детски обувки Perfection предлага в своя каталог артикулите на марката от линията kids Demar. Леки, удобни и висококачествени детски гумени ботуши и апрески от Demar – перфектният избор на един грижовен родител.

Асортимент

Апреските от естествена кожа на kids Demar се отличават с мекота, удобство и поразителна лекота. В магазини за детски обувки Перфекшън можете да откриете богат асортимент от апрески и зимни обувки на марката. Изработени са от качествен TR материал /непромокаема и изолираща от климатични условия тъкан/ отвън и естествени материали отвътре - стелката и подплатата са изработени от овча вълна или кожа. Подметката е от термопластична гума със специални въздушни джобове, правещи невъзможно проникването на студа отдолу. Зимните детски обувки на kids Demar обхващат здраво крачето на детето за по-голяма стабилност, а в моделите за най-малките е предвидена велкро лепенка за по-лесно закопчаване.

Гумените детски ботуши на kids Demar се отличават с уникален, весел детски дизайн, удобство и лекота. Изработени са от два защитни слоя /двуслойна структура от гума и външен слой силикон/ и вътрешен чорап с антибактериални свойства. През цялата година, било то в дъжд, киша или лед, крачетата на Вашето дете ще са под надеждна защита. Родителите не трябва да се безпокоят, че с гумените ботушки от кидс Демар на децата ще им е студено, защото самата PVC обвивка и удебеленият чорап от полиестер затоплят детските крачета. Самият чорап се вади много лесно от гуменото ботушче и може да бъде изпран в пералня при температура 40 градуса. За по- топлите дни  детските гумени ботуши на kids Demar могат да се носят и без специалното си чорапче.

Характеристиките на нашия климат са такива, че есента и пролетта в България, като правило, са доста дъждовни. Затова е изключително важно децата Ви да са обути в качествени детски обувки за разходки в дъждовно и влажно време. Детските гумени ботуши с марката кидс Демар са абсолютно непромокаеми. Детето може колкото си иска да се разхожда във влажното време, а измиването на ботушите не представлява никакъв проблем за родителите, поради специалната структура на подметката.

Дизайн и Качество

Ботушите за деца на KIDS DEMAR се отличават не само с удобство и практичност, но и с привлекателния си външен вид. Ярките и разнообразни цветове определено ще се харесат на Вашето дете. Отличните зимни ботуши и апрески на бранда Кидс Демар се търсят изключително много не само в България и Полша, но и в много други европейски страни. Апреските са изключително топли, благодарение на вътрешната подплата от натурална овча вълна. Особеностите на тази подплата се състоят в това, че влакната на вълната са плътно прилепнали едно към друго, което гарантира висок коефициент на задържане на топлина. Материалът, от който се изработват зимните ботуши на KIDS DEMAR е абсолютно устойчив на вода и вятър.

Високата излята гумена подметка има специален грайфер, който не позволява подхлъзване и съхранява гъвкавостта дори и в най-големите студове. Най-важното е, че зимните детски обувки kids Demar са изключително леки – тежат по-малко от 500 гр. Благодарение на това детето Ви може дълго да бяга с тях без да се измори. В магазини за детски обувки Perfection можете да закупите детски гумени ботуши и апрески с марка kids Demar на изключително изгодни цени. Благодарение на филтъра за размери, можете да откриете подходящия за Вас размер и модел бързо и лесно.

Детски обувки от kids Demar гаранция за комфорт и весели игри през зимата! 

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.