0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Кроксове и Чехли

72

De Fonseca Детски кроксове от най-качествена гума, позволяващ на крачето да диша и да не се изпотява. Чехли за деца от естествена кожа, с олекотени подметки и изработени от естествена кожа, идеални за лятото. Бърз преглед

De Fonseca

Кроксове и Чехли

Нормална цена: 26,90 лв.

Special Price 12,90 лв.

Размери:

30 31 32 33 34 35
  Разпродажба

72

Детски кроксове и чехли – незаменима придобивка за плажа и басейна

Детски кроксове и чехли – тези все по-популярни детски обувки се налагат успешно на пазара, благодарение на незаменимите си преимущества. Специално разбработените детски кроксове и чехли с ергономичен дизайн и ярки разцветки осигуряват стабилността при ходене, а тежат едва няколко грама! Нищо чудно, че тези детски обувки са се превърнали в незаменим атрибут за плажа и басейна.

В детските кроксове, крачето е закрито и защитено от травми, като в същото време не се жертва проветривостта и комфорта. С короксове или чехли крачетата на децата са предпазени от прегряване, а богатият асортимент от различни дизайнерски решения, представен в интернет магазина за детски обувки Perfection, внася допълнителен цвят и свежест към летните забавления!

Детски кросоксове и чехли – една не само практична, но и модерна придобивка за горещите дни! Каишката на детските кроксове гарантират допълнителна стабилност и удобство, когато детето тича по хлъзгавите плочки край басейна!

Кроксовете и чехлите за деца не само радват с ярките си цветове, но и предпазват от инциденти, тъй като не се хлъзгат. На плажа, детските кроксове и чехли ще защитят крачето от горещия пясък и острите мидички! Детските кроксове, а много често и чехлите за деца, са изработени от лята гума – този материал поглъща ударната вълна при ходене, и облекчава натоварването на опороно-двигателната система. Специалната релефна повърхност придава стабилност на стъпалото и създава допълнителен масажен ефект.

Всички модели детски кроксове и чехли, предложени в онлайн магазин Перфекшън са изключително леки и удобни. С кроксове детето може да скочи направо във водата, без да се тревожите, че обувките ще паднат от крачето и ще се загубят!

Детски кроксове и чехли от хипоалергични материали са най-популярният избор на грижовните родители! Те не само че не се развалят от водата, но и се почистват изключително лесно. Затова, освен край басейна, те са незаменими и за вилата или при игрите в парка в най-горещите дни! Кроксовете и чехлите спасяват от протъркване нежната детска кожа, тъй като дори и най-малките лесно ще изтръскат пясъка от тях!

Детските кроксове крият и възможност за лесна модификация. Ако каишката е отпред, те напомнят на детски чехли, а ако се премести отзад, се получават леки и удобни сандали! Съществуват и модели с две каишки, които осигуряват най-оптимална фиксация за крачето. Детските кроксове и чехли предпазват от подхлъзване и инциденти не само заради стабилната си гумена подметка, а и защото в тях стъпалото не се поти.

Детски кроксове и чехли са не само незаменимо удобство за горещите летни дни, но и весела модна придобивка! Та нима малките момичета и момчета ще устоят на ярките им багри и забавен дизайн!

Вижте повече