0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Laztex

Laztex

LAZTEООД - марката гарант за детския комфорт!

Българската компания LAZTEX ООД е създадена през 1998 година в град Русе, с първоначално име Лада ООД. В първите години от дейността си производството на марката било ограничено до изработването на мъжки чорапи, като постепенно към предлагания асортимент се прибавило и производството на дамски чорапи. През 2005 г. собствеността над марката се прехвърля в единия от партньорите и настоящ собственик на дружеството - Лазар Енчев. Следващите успешни стъпки в развитието на компанията са преименуването й от Лада в Laztex ООД /настоящото наименование произхожда от първите срички в името на собственика Лазар - LAZ  и текстил – TEX/, закупуването на чисто ново компютърно и техническо оборудване, с което се увеличава асортимента на продукцията и конкурентноспособността на фирмата в пъти. Обновяването на плетачните и шевните машини в производствения отдел на фирмата с доста по-модернизирано оборудване довело до разширяване на производството и увеличаване на разнообразието на модели, особено при детските чорапи.

В магазини за детски обувки Perfection можете да намерите детски чорапи на марката LAZTEX, практичността на които се цени високо от много родители. Идеално изтъканата прежда и качествените материали повишават здравината и устойчивостта на детските чорапи.

Особености на продукцията на марката

Продукцията на българската компания е адресирана към деца от различни възрастови групи. Представите за стил на младото поколение се асоциират с веселите цветови решения, максималния комфорт и използването на популярни детски тематики. Чорапите на Лазтекс демонстрират осведомеността на специалистите на марката: всички очаквания на децата са под внимание при създаването на прекрасните колекции.

Комфорт за детето – това е най-важният момент при разработването на изделия, адресирани към малки деца. Децата са изключително подвижни, те на практика не стоят на едно място, тъй като предпочитат активните игри. Благодарение на използваните най-нови производствени технологии, чорапите LAZTEX са доста здрави, трудни за късане и максимално устойчиви на деформации.

Познаването на детските модни тенденции помага на дизайнерите на марката наистина да радват децата. Стоките на компанията са украсени с различни популярни персонажи, които са любими на хлапетата. Чорапите Лазтекс могат да бъдат интригуващо допълнение към детския образ.

Асортимент на изделията

Компанията предлага широк асортимент модерни чорапи за деца. Чорапите са миниатюрен, но изключително важен аксесоар, без който един гардероб не би имал завършен вид. Чорапите LAZTEX се отличават със симпатичен дизайн, който е интересен за децата. Те с радост носят чорапки с картинки на любимите си герои и животинки. Различната дължина на чорапите позволява избирането на варианти за различни видове обувки, а също така и според сезона. Линията от чорапи и чорапогащници на българската марка непрекъснато се допълва от нови съвременни модели.

Дизайн

Чорапогащниците Laztex и другите стоки на марката привличат с удивителен дизайн. Дизайнерите използват геометрични фигури, които винаги са популярни, нежни цветни изображения, както и персонажи от анимационни филми. Децата обичат да носят неща, които да изобразяват любими техни анимационни герои, сякаш искат винаги да имат до себе си добър приятел.

Позитивните цветови гами на чорапите на Лазтекс ООД, произведени от българската марка, днес могат да се срещнат в гардеробите на хиляди деца в България и Европа. Чорапите LAZTEX се асоциират от много родители с превъзходното качество, отличителната българска мода и безупречния дизайн, който притежават. Изборът на трикотажни изделия – това е задача, която стои пред много възрастни. Децата растат бързо, а чорапите са нещо, което е необходимо на практика всеки ден. Марката предлага изделия, които са изключително здрави, адаптирани за различните детски аудитории.

Материал

Изделията на LAZTEX ООД се изработват от висококачествени материали, закупувани от гарантирани доставчици, за да може компанията да се сдобие със сертификат за качество, съответстващ на съвременните европейски изисквания.

Технолозите на марката се стремят да демонстрират най-високото ниво, разработвайки и произвеждайки чорапите за деца Лазтекс. За основа на изделията служи естественият памук, който притежава изключителната способност да пропуска въздух. Прибавянето на синтетични влакна увеличава здравината и еластичността на изделията. Специалните технологии за боядисване дават възможност на аксесоарите да се перат без риск от последващо избледняване.

Чорапите LAZTEX ще се превърнат в топъл спътник в ежедневието, дарявайки комфорт и уют на Вашето дете! 

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.