0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

LeoDica

Изберете категория

Продукти от тази марка

LeoDica Бърз преглед

LeoDica

Маратонки

Нормална цена: 28,90 лв.

Special Price 23,10 лв.

Размери:

26 27 28 29 30 31
  Разпродажба
LeoDica Бърз преглед

LeoDica

Маратонки

Нормална цена: 32,90 лв.

Special Price 24,90 лв.

Размери:

26 27 28 29 30 31
  Разпродажба

4

LeoDica

Детски обувки LEODICA - спортувайте със стил!

Увлечението по спорта гарантира не само ползи за здравето, но и много приятни преживявания и работа върху собствения характер. Спортът закалява волята, учи децата от малки да преодоляват трудностите и развива дисциплина – качества, чието значение не може да се подценява.

За да бъде спортът удоволствие, си заслужава да се отдели специално внимание на правилния избор на спортни обувки. LeoDica е марка с богата история, произвеждаща обувки за деца от всички възрасти. На открито или закрито, обувките ЛеоДика перфектно изпълняват своите функции.

Историята на LeoDica

Компанията за детски обувки LeoDica е основана през 1987 година и бързо се е превърнала в една от най-големите фабрики за производство на обувки в Света. Тя се разполага върху площ от 8 700 000 квадратни метра, персонал над 3000 работника и повече от 200 човека управленски и поддържащ персонал. Фабриката включва научно-изследователски центрове и национални центрове за производство, маркетинг и други специализирани системи за управление. През 1988 година компанията пуска първата си цялостна колекция обувки за почивка, а след година влизат в производство и спортни обувки. Развивайки се постепенно и изграждайки своите позиции на международния пазар, LeoDica разширяват асортимента си, въвеждайки в него все нови и нови продукти за различните видове модели. През 1989 година на оценката на обществеността била представена първата колекция текстилни детски обувки.

LeoDica днес

Днес марката ЛеоДика е един от гигантите на световната обувна промишленост. Компанията притежава три производствени бази, годишен обем на производство повече от 1 000 милиона чифта, 5 000 квадратни метра съвременни офис-сгради и елегантна, топла и интелектуална индустриална зона, бадминтон, съвременна поточна линия в работилниците, светла и просторна зона за отдих и хранене на персонала, отговарящи на всички стандарти, баскетболни игрища, а също така и удобни и луксозни вили за служителите.

Двадесет и осем години на възход и падения са се обединили с прогресивното и твърдо убеждение, строгия и прагматичен стил, маркетинговите стратегии и са създали днешната марка LeoDica. 

Асортимент на марката

Интернет магазин за детски обувки Perfection и LeoDica предлагат удобни, качествени и интересни модели спортни обувки за деца. С помощта на съвременните технологии, тези детски обувки са буквално незаменими за гардероба на любителите спортисти.

  • Обувките ЛеоДика включват модели, които допълват модните спортни екипи на децата. Маратонките LEODICA са леки и здрави, осигуряват максимална опора на стъпалото и понижават натоварването на ставите. Спортните обувки на LeoDica са проектирани така, че по време на занятия малките спортисти да могат да се движат с лекота. Кецовете LEODICA обединяват в себе си спорта и ежедневието: те могат лесно да се комбинират дори и с елементи от casual облеклото.

Качество

LEODICA са известни с това, че използват в производството си само качествени съвременни материали – както естествена кожа, така и синтетични материали. В зависимост от вида на детските обувки, се избира оптималната комбинация от материали, които да им осигурят несравнима здравина, необходимото ниво на вентилация, комфорт при носене и спорт, страхотен и актуален външен вид.

LEODICA – най-краткият път за постигане на стил в спорта!

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.