0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Lucky Puck

Продукти от тази марка

Lucky Puck Бърз преглед

Lucky Puck

Сандали

Нормална цена: 32,90 лв.

Special Price 29,90 лв.

Размери:

32 33 34 35 36 37
  Разпродажба
Lucky Puck Бърз преглед

Lucky Puck

Сандали

Нормална цена: 34,90 лв.

Special Price 23,90 лв.

Размери:

36 37 38 39 40 41
  Разпродажба
Lucky Puck Бърз преглед

Lucky Puck

Сандали

Нормална цена: 26,90 лв.

Special Price 16,90 лв.

Размери:

19 20
  Разпродажба

10

Lucky Puck

Детски обувки LUCKY PUCK - радост за малките крачета!

Марката с веселото наименование Lucky Puck носи радост на децата: идеите на дизайнерите, умело въплътени в културата на най-малките, ще се харесат дори и на най-претенциозните хлапета и скептични родители. Детските обувки Lucky Puck помагат на крачетата на децата да се развиват правилно и с необходимия за това комфорт: лекарите ортопеди непрекъснато подчертават значимостта на правилния избор на обувки, които не притискат детското стъпало и са с меки и удобни стелки. Специалистите на марката използват опита на чуждестранните си колеги, създавайки изключително удобни модели.

Магазин за детски обувки Perfection ще Ви помогне да подновите колекцията от стилни и нови модели обувки в гардероба на детето си. Продуктите на Lucky Puck, включени в каталога на онлайн магазин за детски обувки Перфекшън, спомагат за попълване на гардероба на детето от ярки цветове.

Особености на продукцията на марката

Детските обувки Lucky Puck се произвеждат в съответствие с основните канони на обувната промишленост, изискващи качество и внимание към всеки детайл.

  1. Твърда задна част. Наличието на този елемент позволява правилното фиксиране на стъпалото. Опасността от изхлузване на обувката на детето от крака се изключва благодарение на твърдата фиксация.
  2. Гъвкава подметка. Когато се учи да ходи, или усъвършенства този навик, детето трябва да има усещане за свободно движение. Обувките за деца Lucky Puck имат удобна подметка, подпомагаща естественото движение на стъпалото при ходене.
  3. Дишащи материали и отчитане на сезонността. Летните обувки се различават от зимните, пролетните и есенните по своите специфични особености. Марката пуска модели, които да съответстват на климатичните сезонни норми на конкретния сезон.

Асортимент на изделията

Марката LUCKY PUCK предлага широк асортимент от модели:

  1. Обувки. Най-любимите обувки на момичетата: ярки, симпатични, с елементи, напомнящи облеклото на принцесите от приказките.
  2. Маратонки и Кецове. Спортни обувки, с които детето ще чувства комфорт по време на активна игра или спорт.
  3. Гумени ботуши. LUCKY PUCK произвеждат много модели от този тип детски обувки. Практичността на гумените ботуши в дъждовните и кални дни не се нуждае от доказателства.
  4. Ботуши. Ботушите LUCKY PUCK се ползват с голяма популярност. Височината на ботушите осигурява допълнителна топлина, при това защитавайки панталоните или дънките от мръсотия. Благодарение на невероятната им лекота, те могат да се използват за дълги разходки, без чувство за дискомфорт.

Бранда  LUCKY PUCK непрекъснато разширява асортимента на моделите си обувки за деца.  

Дизайн

Работата на дизайнерите на марката предизвиква истински възторг. Наситената палитра от цветове се допълва от чудесни, оригинални принтове, всевъзможни рисунки. Всяко момче или момиче би намерило своя модел сред тези на марката.

Качество

Специалистите на марката LUCKY PUCK произвеждат модели, които съответстват на всички норми и стандарти за качество. За производствени материали се използват текстилът, полимерните материали, естествената и изкуствената кожа. Изделията са издръжливи на носене и остават задълго красиви.

Всяка година все повече родители избират детски обувки с марката LUCKY PUCK – обувки, заслужаващи най-високи оценки. 

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.