0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

М+Д

М+Д

М+Д - специални обувки за малките почитатели на модата

Главна грижа на всички родители е правилният избор на качествена храна, облекло и обувки за децата. И докато първите две задачи не са толкова сложни за изпълнение, то критериите за избор на детски обувки не са чак толкова очевидни. Специалистите на търговската марка М+Д гарантират качеството на своята продукция за деца.

За продукцията на М+Д

Бранда М+Д е популярен руски производител, който вече повече от седемнадесет години се занимава с производството на стилни, качествени и максимално удобни детски обувки. От 1998 година, когато е пусната първата партида детски обувки, до днес фирмата успява да се утвърди като надежден и коректен производител.

Към днешна дата, обувките за деца на М+Д се търсят не само на европейския, но и на пазарите по цял свят.

Използването на безопасни и екологично чисти материали позволило на марката да завоюва доверието на милиони потребители, които знаят, че всеки модел на М+Д е идеалното съчетание на удобство, високо качество и оригинален дизайн.

Обувки за момчета и юноши

Линията обувки за момчета на M+D се произвежда в традиционните „мъжки” тонове. Тя включва различни модели обувки, ботуши, сандали – производството на колекциите е пряко свързано с годишните сезони. Дизайнът на всеки модел се разработва индивидуално, затова в колекциите е почти невъзможно да срещнете два чифта, които да си приличат.

Обувки за момичета и девойки

Обувките за момичета на М+Д притежават аналогичен набор от достойнства. Тук дизайнерите предпочитат по-нежните цветове, отчитайки любовта на момиченцата към ярките, светли цветове. За дизайна на моделите често се използват изтънчени декоративни елементи: цветя, пеперуди, панделки, изработени от кожа или текстил и други детайли.

Дизайн на детските обувкиМ+Д

Над създаването на уникалните модели детски обувки на марката М+Д се трудят щатни професионални дизайнери. Те работят според настоящите тенденции, характерни за детската модна индустрия. Понякога, за основна идея при създаването на конкретен модел, специалистите използват модните тенденции при възрастните, адаптирайки продукцията така, че тя да се хареса на малчуганите.

Детските обувки М+Д и здравето на децата

Неправилният избор на детски обувки може да доведе до неприятни последици за здравето на децата, като например редица заболявания на опорно-двигателния апарат. Стъпалата на детето се намират в етап на формиране и обувките, които не отговарят на анатомичната им структура, могат да нарушат този естествен процес.

Много родители се стремят да закупят детски обувки с марката M+D, защото са уверени, че тяхната конструкция не пречи на правилното развитие на детското краче. Анатомичната форма, с подходящо изчислен свод, осигурява безупречен комфорт. Детето има възможност да ходи цял ден с новите си обувки без да почувства умора или неудоство.

Материали

Подборът на подходящи материали за всеки чифт детски обувки на марката М+Д се извършва индивидуално. Основни суровини за продукцията – това са естествена или изкуствена кожа, велур, а също и текстил. Всички материали се подбират по такъв начин, че обувките идеално да се справят с климатичните условия, за които са предназначени, да бъдат максимално здрави и лесни за поддръжка.

В Интернет-магазин PERFECTION можете да закупите най-актуалните модели детски обувки с марка М+Д.

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.