0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Маги

Продукти от тази марка

Маги Бърз преглед

Маги

Детски чорапи 3/4 с ликра

Нормална цена: 1,20 лв.

Special Price 1,00 лв.

Размери:

8-12 г
  Разпродажба
Маги Бърз преглед

Маги

Полиамидни

Нормална цена: 1,20 лв.

Special Price 1,00 лв.

Размери:

1-3 г 3-7 г 8-12 г
  Разпродажба
Маги Бърз преглед

Маги

Чорапогащници

Нормална цена: 2,40 лв.

Special Price 1,70 лв.

Размери:

110 122 134 146 98
  Разпродажба
Маги Бърз преглед

Маги

Чорапогащници

Нормална цена: 2,60 лв.

Special Price 1,90 лв.

Размери:

98 110 122 134
  Разпродажба

4

Маги

МАГИ - български чорапки за модерни деца!

Търговската марка МАГИ, представлявана от българската компания „АЗЕРА” ООД, е създадена през 1996 година в град Видин и е водещ производител на чорапи и чорапогащници за деца. От тогава чорапите и чорапогащниците с марка MAGI са се превърнали в незаменим атрибут в детския гардероб и в ярка съставна част от очарователния образ на малките принцове и принцеси.

Българските дизайнери полагат много усилия, за да създадат оригинални колекции, способни да радват децата и да удовлетворяват техните родители. Чорапогащниците и чорапите не са просто дребни детайли с декоративно значение. Те са призвани да даряват комфорт и топлина.

От МАГИ непрекъснато се стремят да разширяват колекциите си с нови изделия и мотиви. Любимата на децата линия от продукцията включва известни приказни и анимационни герои, както и обичани от тях животинки. За децата е истинско удоволствие да носят обувки с изображенията на любими герои. Купуването на такъв красив аксесоар от българската марка MAGI е подходящ избор не само за всеки ден, но и за тържествата на детето.

Особености на продукцията на марката

Детските чорапи и чорапогащници с марка МАГИ се произвеждат съгласно изискванията на съвременното текстилно производство. Българската търговска марка е лидер в своя сегмент, затова се старае да изпипва всеки един детайл.

Покупката на чорапи или чорапогащници е неизменна част от детския гардероб. Децата растат бързо и се движат активно, затова аксесоарите от този вид могат бързо да се износят. Търговската марка Маги гарантира високата здравина на своите изделия. При това замяната на стария чорапогащник или чорапи с нови не представлява никакъв проблем: колекциите, предлагани от марката в каталога на онлайн магазин Perfection, са изключителни и включват десетки оригинални модели.  

Чорапите и чорапогащниците на Magi се произвеждат в различни разцветки за момчета и момичета. Фирмата, също така, произвежда универсални, неангажиращи модели. Впечатление прави приятната текстура на тъканите, чиято основа преобладаващо е естествения памук. Благодарение на неговата хипоалергичност, носенето на изделията на Маги е подходящо дори и за деца от най-малката възрастова група.

Асортимент на изделията

Продукцията на марката се разделя на две основни категории:

  • Чорапи. Ярките, удобни чорапи на МАГИ са представени от множество модели с различна дължина. За лятото са подходящи по късичките модели. Популярните три-четвърти чорапи могат да се използват в различни температурни условия.
  • Чорапогащници. Детските чорапогащници на Magi ще Ви помогнат да защитите детето си от студ и освен това ще станат отлично допълнение към индивидуалния образ на детето. В колекциите можете да намерите, както модели в неутрални разцветки, така и ярки и фантастични чорапогащници.

Дизайн

България е красива страна, в която жителите обичат красивите неща. Марката Маги продължава тази тенденция. Колекциите й, включени в каталога на магазини Перфекшън, са пълни с жизнерадостни чорапки и чорапогащници, идеално подхождащи на децата и техния позитивен поглед над живота. Палитрата от цветове включва спокойни оттенъци, а също и наситени тонове. Децата сами могат да избират кой вариант ще им хареса най-много.

Болшинството чорапи и чорапогащници с марка MAGI са украсени с красиви рисунки. Те може да имат геометричен характер или да изобразяват животни, анимационни герои и други любими на децата сюжети.

Качество

Производителят гарантира високото качество на произвежданата детска продукция. Основа за производството на всяко едно изделие са висококачествените материали и естественият памук, към който е добавен неголям процент синтетични влакна. Magi използва смесените тъкани, защото по този начин чорапогащниците и чорапите придобиват еластичност и съхраняват формата си по-дълго време.

МАГИочарователни аксесоари, даряващи радост на малките членове от семейството!

Официална страница на марката

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.