0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога
 

Маратонки ролери

Не са намерени продукти, отговарящи на избора.

Детски маратонки ролери – новата градска субкултура

Детските маратонки ролери са уникален продукт, който съчетава удобството на детските маратонки със страстта към пързалянето с кънки. Става дума за всекидневни обувки, които лесно и бързо се трансформират в ролери, чрез свалящите колелцата бутон. Маратонки с колелца за деца се предлагат в множество весели модели, в две традиционни колекции – есен/зима и пролет/лято.

Детски маратонки ролери – какво представляват те?
Маратонките ролери за деца са е новост, която все още рядко виждаме у нас. Как са устроени те? Идеята е проста – в подметката е оставена вдлъбнатина, в която е поставено широко колелце, а отзад на обувката има бутон, с който колелцето се изважда или прибира обратно. В първия случай получаваме детски ролери, а във втория – традиционни детски маратонки за разходка или спорт. Колелцето се състои от металическа ос, лагер и външна полиуретанова част.

Детски маратонки ролери – пет причини да ги купим на детето
Маратонките с колелца са чудесни, защото детето може да ги кара практически навсякъде, привличайки любопитните погледи на околните. А когато му омръзне забавата, или трябва да се ходи на училище, леко и просто детските маратонки ролери се превръщат в обикновени детски маратонки. Маратонки с колелца – не са ли те идеалното изкушение както за малчуганите, така и за родителите им? Моделите се предлагат от най-малкия до най-големия номер, за младите по душа майки и татковци.

Детски маратонки ролери – защо да купуваме поотделно ролкови кънки и обувки за детето, след като можете да получите и двете в един комплект? Без необходимост момичетата или момчетата да се преобуват, и без да носят допълнителен товар със себе си. Маратонки с колелца за деца – реална гаранция за безопасност. Според изследване на агенция Heiden Associates - лидер в безопасността на продуктите и икономическо консултиране от 1981 г. насам, маратонките ролери за деца са по-безопасни от обичайните кънки, от скейтборда или велосипеда. Детски маратонки ролери – нима има по-идеален подарък за рождения ден или Коледа? Чрез тях ще си спестите главоболията за избор на подарък и ще осигурите на малчугана празник, който няма да забрави! Детски маратонки с колелца с високо качество и хубав дизайн можете да закупите в интернет магазин за детски обувки Perfection на достъпни цени.

Детски маратонки ролери – заслужената популярност
Детските маратонки ролери са широко популярни и обичани обувки в целия свят и то само няколко години след откриването на гениалната идея. А и интересът към тях расте с всеки изминал ден! Защо? Маратонките с колелца за деца и възрастни са удобни, весели и интересни, а трансформацията им от кънки в обувки става изключително лесно и бързо. С маратонките ролери децата могат да се забавляват както на улицата, така и в затворени помощения. Нищо чудно, че маратонките с колелца са се превърнали в поредната градска суб култура и техните почитатели се хвалят с прозвището „райдъри”.

Вижте повече