0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Mat Star

Продукти от тази марка

Mat Star Бърз преглед

Mat Star

Кроксове и Чехли

Нормална цена: 16,90 лв.

Special Price 9,90 лв.

Размери:

30 31 32 33 34 35
  Разпродажба
Mat Star Бърз преглед

Mat Star

Кроксове и Чехли

Нормална цена: 13,90 лв.

Special Price 7,90 лв.

Размери:

28 29 30
  Разпродажба

3

Mat Star

Детски обувки MAT STAR - съвършенство във всеки детайл!

МАТ СТАР е българска компания, успешно наложила се на българския и чуждестранния пазар. Марката има повече от 40 години опит в производството, вноса и дистрибуцията на обувки. Бранда непрекъснато се усъвършенства и се стреми да отговаря на най-високите стандарти за качество, комфорт и съвременен дизайн.

Освен в България, стоките на Mat Star са позиционирани на Балканския полуостров, като компанията има свои офиси в Сърбия, Македония, Румъния, Албания, Косово и представителни магазини в Гърция, Австрия, Малта, Ирак. Търговската марка е регистрирана в повече от 10 страни - Турция, Гърция, Македония, Сърбия, Франция, Албания, Германия, страните от бивша Югославия, Унгария, Италия и Румъния.

Българската компания Mat Star произвежда обувки за цялото семейство. Красивите модели, ардесирани към дамите, мъжете и децата се ползват с голяма популярност. Обувките Mat Star са създадени за най-различни вкусове, затова колекциите са впечатляващи и разнообразни, адресирани към почитателите на модата.

Магазини за детски обувки Perfection традиционно се стремят да осигурят на своите малки клиенти продукти на водещите марки. Каталогът на интернет магазина за детски обувки включва и чудесните модели на българския производител MAT STAR.

Особености на продукцията на марката

Широката гама продукти на Мат Стар предлага повече от 1000 артикула за всички сезони в категориите Casual, спортни, официални, домашни и работни обувки за деца и възрастни. В допълнение към другите категории, марката предлага широк избор от детски и тийнейджърски обувки с размери от 19 до 41 номер.

Търговската марка се стреми да завоюва важна позиция на вътрешния пазар. В преследване на тази цел, технолозите и експертите на бранда са избрали няколко неща, на които да обърнат особено внимание:

  1. Следване на тенденциите. Обувките MAT STAR са създадени в съответствие с най-новите модни световни тенденции в детските обувки.
  2. Комфорт. Сто процентово удобство, което поражда прекрасно настроение – това е особеност, присъща на изделията на марката.
  3. Разбиране на очакванията на децата и техните родители. Изучавайки пазара, специалистите на компанията внимателно се вслушват в желанията на клиентите си.

Асортимент

MAT STAR са известни благодарение на множеството модели обувки, които произвеждат. Компанията пуска в продажба следните модели:

  • Маратонки и кецове;
  • Обувки, официални обувки и пантофки;
  • Боти и ботуши;
  • Чехли и сандали;

Марката се стреми непрекъснато да обновява предлагания асортимент от детски обувки.

Дизайн

Фирмата отделя голямо внимание на дизайна. Изключителните и нетривиалните цветови съчетания, характерни за детските колекции, сдържаната красота на тийнейджърската линия, щедро „подправени” с различни интересни детайли, подчертават индивидуалността на моделите.

Качество

Компания използва технологична мощност, с каквато работят едни от най-известните западни компании. Производствените отдели имат качествени норми, които са резултат от дългите традиции в обувната промишленост, съвременно оборудване и проверени хигиенични и здравословни условия на труд. За Мат Star работят висококвалифицирани екипи от специалисти – проектанти и технолози, грижещи се за комфорта и качеството на продукцията детски обувки, които следват последните тенденции в областта на дизайна на моделите и избора на материали за обувки.

Качество в съответствие със световните ергономични стандарти, високотехнологично и съвременно оборудване, екип от професионалисти – това е гаранция за поддържане на имиджа на марката!

Доверието на клиентите е спечелено с много труд, всеотдайност и визия, което е допълнителен стимул на онлайн магазин за детски обувки Перфекшън да продължава да развива успешни отношения с марката обувки за деца Мат Стар.

MAT STAR – ярки и привлекателни решения за малки и пораснали деца!

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.