0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Виртуален портфейл

(В разработка)

Какво е Виртуален портфейл?

Всеки регистриран потребител може да използва своя индивидуален Виртуален портфейл, създаден специално за него в личния му акаунт в Perfection.
Потребителят може да проверява по всяко време състоянието на своя Виртуален портфейл и движенията в него. Интернет магазин за детски обувки Perfection поддържа история на виртуалния портфейл на всеки потребител, видна в неговия акаунт.

Опции за зареждане на наличност във Виртуалния портфейл:

1. Зареждане на виртуална наличност чрез Електронен подаръчен ваучер става от меню „Зареждане на ваучер“ във Вашия потребителски профил, посредством въвеждането на номера и кода на съответния ваучер. Трябва да въведете номера и кода на ваучера, който сте получили по имейл, в съответното поле. След успешно потвърждаване, стойността на електронния ваучер се добавя към Вашата виртуална наличност и може да бъде използвана за пазаруване от онлайн магазин Perfection.
2. Зареждане на виртуална наличност чрез изплащането на стойността на върнат продукт става чрез пренасочване на сумата, която се връща от Perfection към Виртуалния портфейл на Потребителя.

Как да пазарувам с наличността в моят Виртуален портфейл?

Заплащането на поръчаната от www.perfection.bg стока чрез наличността във Виртуалния портфейл се осъществява като в Количката се избере тази опция на плащане и в полето „Сума” се въведе стойността, която искате да използвате за Вашата поръчка.

Предлагаме Ви следните варианти за използване на Вашата виртуална наличност:

• ако сумата, налична във Вашия виртуален портфейл е по - голяма или равна на стойността на поръчката, бихте могли да заплатите цялата поръчка с виртуална наличност. Остатъчната наличност се пази и може да бъде използвана за други поръчки.

• ако сумата, налична във Вашия виртуален портфейл е по-малка от стойността на поръчката, бихте могли да използвате виртуалната наличност за част от сумата на поръчката, а остатъка да заплатите с останалите начини на плащане, посочени в интернет магазин Perfection.

Допълнителна информация:
• Само регистрирани Потребители на електронен магазин Perfection могат да разполагат с Виртуален портфейл.
• Наличността от Виртуалния портфейл може да се използва само за покупки в онлайн магазин www.perfection.bg.
• Стойността от Виртуалния портфейл не може да бъде осребряванa по друг начин освен за покупки в онлайн магазин www.perfection.bg.