0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Mothercare

Продукти от тази марка

MotherCare Бърз преглед

MotherCare

Текстилни обувки

Нормална цена: 18,90 лв.

Special Price 14,90 лв.

Размери:

11 12 13
  Разпродажба

4

Mothercare

MOTHERCARE - висшата мода в детските обувки!

Mothercare е британска модна марка, специализирана в създаването на изключителни линии детски обувки, детски дрешки, чорапки, пантофи и много други  аксесоари за бебета и деца до 8 годишна възраст. Марката отваря първия си магазин през далечната 1961 година в Съри, Англия. Първоначално производството се фокусира върху детските колички, мебели за детската стая и дрехи за бременни, но в последствие разширява гамата предлагани продукти с дрехи и обувки за бебета и деца до 5 годишна, а по-късно до 8 годишна възраст. Днес бранда Mothercare предлага широка гама продукти за майчинството, детски обувки, дрешки, обзавеждане и много други аксесоари, предлагани в Обединеното Кралство и други страни чрез международен франчайзинг в Европа, Близкия Изток, Африка, Китай и Япония.

В България, магазини за детски обувки Perfection предлагат красивите декоративни обувчици на марката Mothercare вече повече от 3 години.

Детските декоративни обувки на британската марка веднага намират своята аудитория: дизайнът-висша мода, качеството и практичността са подобаващо оценени от децата и техните родители. Майките и татковците отбелязват достъпните цени, интересните дизайнерски решения, които диктуват съвременните модни тенденции. Колекцията Mothercare е създадена с искрена любов към децата и прави децата щастливи през всеки момент от деня им, в скута на мама или на разходка с татко.

Годишно марката произвежда повече от сто хиляди обувки и аксесоари за бебета, момчета и момичета от всички възрасти. „Идеи без конкуренция за любимите деца” е мотото на тази марка и по всичко личи, че то се изпълнява съвсем точно.

Особености на продукцията на марката

Английската марка Mothercare подготвя множество модни решения за първите обувки на детето. Обхватът на марката включва деца от 0 до 2 годинки. По този начин децата имат възможност да растат, доверявайки се на един проверен производител.

Колекциите от линията обувки за деца Mothercare се представят на модните дефилета през всеки сезон. За по-хладното време на годината компанията подготвя детски декоративни обувчици от кожа. Те чудесно предпазват крехките бебешки крачета и позволяват на детето удоволствието да пълзи на воля по пода. Детските обувки Mothercare, произведени за пролетно-летния сезон, са леки, много удобни и позволяват на бебешките крачета да „дишат”. Носенето на тези обувчици е най-подходящият избор за момиченцата и момченцата в горещите летни дни. Тази колекция е незаменима за почивка на море и в парка.

Можете да намерите очарователните първи обувчици за Вашето дете на Mothercare в онлайн магазин Перфекшън на съвсем разумни цени, без да натоварвате семейния бюджет. 

Асортимент

Британската марка Mothercare приятно радва с качество, оригинален дизайн и широк избор от модели на детски декоративни обувчици. Линията Mothercare включва още десетки модели дрешки, чорапки, пантофи и аксесоари, създадени специално с грижа за най-малките.

Дизайн

Брандът детайлно изработва дизайна на своите модели. Уникалното предимство на колекцията детски обувки Mothercare е създаването на продукти, изработени от професионалист в сферата на модата, така че винаги да са уникални. Цветовете, използвани при проектирането на линиите за момчета и момичета, не се различават съществено. За бебета се предлагат нежни, стилни варианти, по вкуса на всички модерни родители. Като цяло, детските обувки се получават интересни и красиви.

Качество

Детските обувки Mothercare са с безупречно качество на всички детайли. Професионалният подбор на материали, акценти и апликации, отличният шев, перфектните елементи са направени от най-висококвалифицирани специалисти.

MOTHERCARE може да се гордее с изработката на великолепни детски обувки, които учат малките да се обличат модерно още от първите си години в живота.

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.