0 Количка
Вашата кошница е празна. Моля изберете продукти от каталога.
Към каталога

Nazo

Продукти от тази марка

Nazo Бърз преглед

Nazo

Текстилни обувки

Нормална цена: 25,90 лв.

Special Price 20,90 лв.

Размери:

25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36
  Разпродажба
Nazo Бърз преглед

Nazo

Текстилни обувки

Нормална цена: 32,90 лв.

Special Price 24,90 лв.

Размери:

25 26 27 28 29 30
  Разпродажба
Nazo Бърз преглед

Nazo

Текстилни обувки

Нормална цена: 25,90 лв.

Special Price 16,90 лв.

Размери:

25 26 27 28 29 30
  Разпродажба
Nazo Бърз преглед

Nazo

Текстилни обувки

Нормална цена: 27,90 лв.

Special Price 21,90 лв.

Размери:

25 26 27 28 29 30
  Разпродажба

8

Nazo

NAZO - текстилните обувки на вашето дете!

Семейните посещения в магазините за дрехи и обувки обикновено отнемат много време, особено ако задачата е родителите да купят обувки за детето. Те трябва да имат профилактични свойства, които да не пречат на нормалния растеж на крачетата, бивайки удобни и красиви. В случай че някоя марка предложи интересни и практични решения за детския гардероб, то тя непременно ще привлече вниманието с комплексния си подход. На българския пазар такава компания е марката за детски обувки Nazo, чиято продукция е предназначена не само за разходки навън, но и за домашния уют и детската градина.

За бранда Nazo

Марката детски обувки NAZO е била част от полската компания Zetpol, докато през 2013 година не се отделя и започва да предлага самостоятелно своята продукция. За този кратък срок, Назо успяват да спечелят доверието на потребителите в цяла Европа, което се дължи на постоянното качество, достъпните цени и ярките дизайнерски решения на марката.

NAZO се стремят към постоянно развитие и съвършенство, което оказва пряко въздействие върху техните продукти. Колекциите детски обувки с марка Назо постоянно се обновяват и технологиите на производство се усъвършенстват, което позволява поддържането на високо качество на продуктите.

Асортимент

Полската марка NAZO предлага текстилни обувки и кецове за детската градина на децата, както и линия за училище за момичетата, момчетата и тийнейджърите.

Интернет магазин за детски обувки Perfection и специалистите на марката към момента, предлагат шест основни колекции:

  • Домашни обувки: удобни и практични пантофки за малките деца.
  • Текстилни обувки за деца. Ярки и леки, подходящи за натоварения ден на детето.
  • Текстилни кецове. Любимите обувки на тийнейджърите в най-разнообразни десени и интересни мотиви.
  • Обувки за училище и детската градина. Включва различни модели на профилактични обувки за деца. Анатомичния дизайн, твърдият форт, гъвкавите ходила и други функции ги правят идеални за правилното развитие на детските крачета.

Дизайн

В колекциите на детските обувки с марка NAZO почти не присъстват модели, направени в неутрални цветове, или техният брой е много малък. Брандът се придържа към позитивното позициониране на продуктите си, тъй че/затова дизайнерите на марката използват главно ярки цветове: малинов, циан, синьо, лилаво и много други. Апликациите и декоративните елементи на детските обувки Назо им придават оригинален вид, който се цени както от децата, така и от възрастните.

Качество

Повечето клиенти на магазини Перфекшън и почитатели на марката купуват детските обувки с марка NAZO заради високото качество на продукцията на полския бранд. По-голямата част от моделите са направени от текстил - леки, ярки и издържливи. Тези детски обувки са лесни за почистване и лесно се перат, което е много удобно за родителите, тъй като позволява поддържането на обувките в перфектно състояние. Леките летни варианти се произвеждат със съвременни материали, отличаващи се с дълготрайност.

Всички детски обувки с марка Назо, независимо от предназначението си, се отличават с комфорт и съвременен дизайн, осигуряващи удобство за крачетата на детето през целия му ден.

Обувки NAZO – ярки решения за Вашето дете!

Вижте всички марки »

Размерът не е наличен в момента. Въведете Вашите данни и ние ще Ви уведомим при получаването му.